Monday, February 2, 2009

Menjelang Petang...

Asal petang je, aku akan mula sibuk.. bebetul sibuk.. dengan telefon tak henti berdering... asal aku sibuk je, petang.. kekadang aku cam pelik... skang ni memang dah boleh jangka ar masa kesibukan aku tuh... iskkkkk... so, pagi jek la masa tuk berceting, dan sebagainya... ni pun dapat apdet blog sbb bos g miting sat kat depan ni... curi masa sket.. nape aku tak sibuk time pagi yeeee.. kalau dah petang camni, memang rasa lemau sket ar.. malas yang melampau.. tenanga pun dah kurang.. sesuai rileks main game dan ceting la kan pepetang camni... kan? kan?

5 comments:

midot said...

yolah sibuk bebenor..ni berdenyut2 imo aku..tgk2 nama echa..heheheh..

~aSHa~ said...

tak phm maksud midot tu..pe maksud dia..ce terangkan skit..

sya's said...

maksud midot tu...walaupun aku bizi, tapi aku tetap melayan cetting ngan dia... kehkehkeh... aku tak bley nak hampakan ibu mengandung... tak baekkkk.. hehehehe

~aSHa~ said...

nape dia tanak ceting dgn aku...aku ni kawan tak best mcm ko ke?

sya's said...

bukan la wei.. ni sal tudung.. hehehee