Monday, February 16, 2009

Ari pertama bekerja

Arini aku dapat swipe awal.. heeheeh.. memang kena bitau la kan.. sbb sblom ni memang jarang ar dapat swipe awal.. sbb sampainya memang la tak penah dapat swipe awal.. arini kuar awal skettttt jekkk.. sampai sampai jek tengok driver bos dah ada kat bawah.. so, memang bos aku dah sampai awal la tu kan.. cecepat naik opis sbb dalam pale otak ni jangan laaaa bos tunggu aku.. tapi sampai jek kat kusi, bos dah panggil dah.. memang bos tunggu aku la ni kiranya.. huhuhu... dah sampaikan seme pesanan ringkas tuk aku, bos gerak g serdang.. ada miting.. so, mgkin sampai petang la dia kat sana kan.. hehehe.. agak ske sket la.. dapat aku buat keje aku yg memang banyakkkk sangat tertunggak tu.. malas ar.. iskkk.. apa nak jadi ar ngan aku neh.. kan azam tahun ni nak rajin buat keje.. bukannya rajin peram keje yg melambak tu.. puas dah motivasi diri neh.. camner la nak dapat markah tinggi skt ni?? so, kena berubah la kan.. kena keje kuat sket.. iskkkk.. tapi dalam pale otak ni asikkkk la pikir balik ni nak g jj... nak tengok dah mula ke bb fair tu... alahaiiiiiiii... keje melambak ada ati lagi nak pikir sal soping.. apelahhhhh...


so, kengkawan.. apa lagi. ini lah masa yg sesuai kita nak ricky ricky barang anak anak kan.. sbb mgkin harga nya lebih murah dari biasa... beli la time ada sale.. so, inilah masanya.. hehehe.. mak yung mak yung seme.. meh la..... hehehehe


18 comments:

.:Iz-aNn (",):. said...

duit makin susut camner nak p suping...hahaha...
g pun takat ni seme barang dah komplit...alhamdulillah...tunggu turn nak deliver jek ni...tak sabarnya...

sya's said...

aler.. jenjalan tengok tengok ajelah.. senaman ko nak bersalin gak tu.. hehehhe... izan.. tak kisah la barang anak ko dah cukup... barang anak aku lum cukup g... bley ar belikan.. hehehehhe

.:Iz-aNn (",):. said...

jejalan kata ko...skang aku tiada kudrat nak jejalan cam dulu weii...smooth contraction makin terasa..koselah...hahaha...

*Miss Geli^ said...

korang je la pegi..aku takmo la pegi..
sob sob

.:Iz-aNn (",):. said...

jangan sedih ar nora...ko tak p, aku pn tak p jugak...hehehe...

sya's said...

kalau korang tak mao pegi, aku pun tak nak pegi ar... sob sob sob

Mama Lyna said...

hehehh syok, baby fair jj... aku ada satu baju yg aku berkenan tp still tak dapat permission nak beli...akan ku terjah nanti... Izan, moh arr.

sya's said...

ni bb fair tau. bukan mommy's fair.. baju apa yg ko nak terjah neh ije... baju anak ke?? baju kooo??? heheehe

.:Iz-aNn (",):. said...

oit ijan...ngape ko ajak aku lak...bukan ke aku dah kata aku insap dah ni...insap dikala duit makin susut ni...hahaha...

~aSHa~ said...

aku? dimana mau terjah..korang ni mmg la....tak pasan ke aku ni duk OBER THE SEA NI

.:Iz-aNn (",):. said...

oit...ko dok ober the sea ke...ko dok sempadan tu...hahaha...dok jelah situ diam²

sya's said...

alah zidah.. takpe.. nanti kalau tetiba pasar payang tu buat bb fair ke... aku info pada ko yee...

ayang said...

utk mama fair xde ke?? women fair ke... husband n wife fair lagi bagussss....

sya's said...

ayang.. kalau ko nak husband and wife fair.. ko le tengok kat blog nora.. dia tengah buat promosi tu..siap ngan 'catalog'.. hahaahha

.:Iz-aNn (",):. said...

yeye aku sokong...tu memang tuk jualan tu...layarilah blog nora tu...hahaha...

ayang said...

hahahahaha

*Miss Geli^ said...

haha haha (tatau apa nak tulis..tp aku dah tau korang tolong "promosi" produk tempatan nih)

My Blog said...

duit dah susut... tapi kalau mama fair susut pun dikorek2 ekkk..