Tuesday, February 3, 2009

Citer hari ini..

arini aku tukar shift bizi dari petang ke pagi lak.. sbb pagi ni bos nak g putrajaya kul 11pg... dah bertolak pun dia.. tu yg aku ada masa tuk buat keje 'lebih penting' aku neh... hehehhe... petang lak nanti terus g miting kat durian tunggal.. beh.. beh... so, petang aku akan pree sket ar kan.. sbb banyak arahan dari masa ke semasa neh.... :) arini mood bos pun cam ok jek.. ok ar kan.. aku pun takde lah serabut sangat.. skang ni rasa cam nak berjalan jekk.. tapi nak pegi mana? nak berjalan kena la ada ongkosnya jugak.. kalau stakat jalan dekat dekat ni tak yah pikir sangat la kan.. nak berjalan jauh sket nuuu.. hehehhe.. beh nyer la kalau ada duit berkepok kepok dalam akaun.. sebut ajelah nak kemana... takde masalah punya.. tak pelah... insyaallah ada rezeki jugak nanti.. ha... kat C4 dah mula bb fair yeeee.. bleh ar terjah mana ibu ibu ngandung yg masih larat berjalan tu... 2Feb-12Feb 2009 ni.... aku ingat nak survey carseat aqeef jugak... tunggu ada bajet sket.. car seat yg ada tu dah kecik... ingat nak bagi kak long guna dulu tuk bb dia kalau dia nak guna.. takpun simpan ajelah.. kat jusco bb fair dia lambat sket... mgkin dalam 16Feb/19Feb 2009 ni mula.. tak sabar gak neh... heheheheh... dan paling tak sabar, nak tunggu JCARD Day... iskkk.. time ni la rasanya masa yg sesuai tuk beli baju raya anak.. mak ngan pak pun le tumpang sekali kan.... beli awal ni senang... iskkk.. dah citer raya lak...citer raya tingat lak pose tak ganti lagi... adoilah... kena dulukan la ganti pose ni... kena buat ni... sbb pose cam dah tak lama lagiii jek... iskkk.. iskkkk..

11 comments:

*Miss Geli^ said...

erm..raya ek?taun ni aku rasa, nak buat kaler oreng la..ko plak?

sya's said...

oreng ke? aku kan dah cakap dari raya tahun lepas lagik... mgkin pink ataupun coklat ke.... tapi rasa nak buat pink ar.. heheehe

.:Iz-aNn (",):. said...

aku nak wat kaler oren jugak...hehehe...

ayang said...

raya ke?? aku pon nak kale oyen gak..

sya's said...

erk.. ramai nyer pilihan orengggg.. bley ar buat koir nanti.. hehehehe..

Y@ZeD@ said...

oit, br masuk thn baru dh pk nak raya..! posa ganti pun lom abis tau..! hiksssss

erkk, raya nihh akk pakai baju
keje lama je lahh.. ala, omputih kt sini tk tau pun dgn tk penah nampakk punn kann..!

:)

sya's said...

syyhh... orang kat dublin mana raya... heheheheh...
pssstt.. kak aida.. walau di mana pun berada, bergaya dan melaram tu penting okkkk.. so, boleh ar order online kain baju raya atau baju dah siap okkkkk..

~aSHa~ said...

owh smlm aku tak komen ye...ehehe padahal smlm dah baca..sbb tu kaco ko pagi smlm....ehehehehe...aler dia ni asyik pk shoping aje...

wei nogha aku pun udah@mau rancang kaler oren tau...sila maklum okeh...

.:Iz-aNn (",):. said...

wahh...ramai berjemaah kaler oren ni...heheh...beh2...

sya's said...

aku cam tak jadi ar kaler pink.. iskkkk... sajeskan kaler apa yg sesuai ngan kami kami neh selain dari warna pelangi???

~aSHa~ said...

echa...kaler ---> OREN