Thursday, March 17, 2011

Sungguh Tak Sangka!

Betul... 
Sungguh aku tak sangka Roti Nan kat Putrajaya ni sesedap ini... 

Sungguh tak sangka!

Rotinya yang lembut... gebu... dalam ada cheese... perggghhhh......
Makan panas panas.... 
Ni kuah cicah... sedap... apa nama tak tau la wei.. 
Tapi pedas pedas sket...  

Licin.. 
Actually... pinggan licin tu pinggan kedua... :)

Agaknya time lapar memang semua sedap kan... :p

Ni makan dah lama dah... tetiba teringat... 
Masa pegi Putrajaya dulu... kat kedai makan blakang dewan serbaguna presint 16 dulu... 

12 comments:

*Miss Geli^ said...

presin 6 ke 16?

mana pulak presin 6 ni?

anjOs said...

ke memg ko lapo bebenor taim ni 2 yg smpai licin..heheh

eima said...

kedai mana ni ...
aku pun nk pegi la

me suya said...

Suya kalau ke mamak kapitan di penang pun mesti order nan cheese jugak.. tedappp

Echa said...

ms geli.. aku dah btulkan tu.. hehehehehe..

Echa said...

anjos.. kebetulan lapo.. tapi sius sedap wei.. ni fes time makan nan cheese...

Echa said...

eima... kedai jual roti roti je kot... mamak agaknya.. entah.. aku tunggu je order sampai.. laki aku yg pegi order.. hehehee

Echa said...

me suya... tapi memang sodap kan.. nanti boleh la makan lagi nan cheese ni...

Drama Mama said...

wahhh lama tak makan nan cheese nih! makan ngn tandoori ayam..memang meleleh!

http://twinkywinkystars.blogspot.com

Ena said...

ena still tak leh tengok pic tu.. uwaaaaaaaaaaaaaa...

..nOj.. said...

aku tak penah mkn roti nan tau. sedap camne ni wei.

Nana said...

kuah putih tu
bese org makan ngan
tosei
aku mgm tak makan
tp laki aku suke
gile kuah putih tu
rasa kelapa kan??
lagi pedas lagi sedap katanya