Thursday, March 3, 2011

Konvoi Waja Club

 Sabtu lepas... ada konvoi WC... a.k.a Waja Club
Ntah kenapa aku terpengaruh nak ikut sekali pun tak tau... 

Yang paling pasti... laki aku ajak join.. katanya kat Putrajaya.. 
So, dalam kepala otak ingat berjalan.. ingat Alamanda.. :p

Lagipun terpikir gini je.. 'ohhh.. Putrajaya.. dekat je.. belum 2jm dah sampai'.. 

Konvoi kemain ramai.. eh.. dah nama pun konvoi kan.. satu melesia ni.. 
Berapa bijik kete pun tak tau... ratus kot.. 
Ada la marshall tu belah kiri tu.. kitaorang amik lane tengah je.. kemain lembab la jalan.. :P
Kemain berderet kete tu ha... ishhhh.. 
Seksa aku..  
Sudahnya sampai Putrajaya petang... 
Perjalanan makan dekat 5jam.. 
Kalau pegi Terengganu dah sampai.. 
Bising la mulut aku berkicau dalam kete.. 
Dengan sakit pinggang lagi.. :)
Sampai je berkumpul dulu kat dataran ni ha.. 
Berkumpul ntah apa.. isap rokok.. borak borak.. 
Aku tido je dalam kete.. Panas.. ati pun panas.. 
Sebaik banyak stok makanan... :) 
  
Ingatkan lepas berkumpul terus ke Dewan.. sekali pusing 8juta kali kat Putrajaya tu.. 
Tunggu nak buat satu lane.. 
Marah betul la wei... 
Sudahnya time hujan la tiba kat Dewan Presint 16 tu.. 

Tak tnggu lama dah aku ni... 
Lepas daftar itu ini seme laki aku la ni.. bukan aku tau.. 
Terus ajak blah je dari situ.. tengok tentatif miting.. sampai malam habis.. 

Haaaa.. AGM Waja Club la ni.. 
Ntah kejadah aku pegi join.. hahahahahaha.. 
Lepas ni.. biar la laki aku je pegi.. aku tak kose dah weiiiiiiiii.. 
Seronok konvoi ni.. tapi bila konvo kemain banyak kete... jadi penat.. hehehehe.. 

Sesia je tak dapat jumpa Ije seme.. sori ye Ije.. nanti kita jumpa neks time.. 

Mekasih pada Nora.. sbb aku paksa dia blanje malam tu.. 
Mekasih jugak pada laki Nora.. tolong carikan parking.. 
kemain payah nak parking kat kg baru tu... 
hahahahahahaah... 

Dan... sebaik la hati terubat bila malam tu jugak.. Singgah SOGO.

Kembang kuncup idung kan.. dapat enbeg baru.. haahahhahahahaha... 
Mekasih abangggg.. lenkali kalau konvoi pegi sopping saya ikut lagi ek.. :p

5 comments:

Ena said...

heheh..

tak pe tak pe.. amik penaglaman.. tak join tak tahu kan.. :D

Echa said...

ena... aah... nak gelak plak baca ayat ena.. hehehehehe... geram je rasa.. tak mao dah.. kalau pegi makan angin ok lagi.. hehehe

Mommy Fara said...

konvoi soping jelah eh? heheheh! salam singgah!

atty's said...

berbaloi gak sbb dpt handbeg baru

::Mamalyna:: said...

takpe, lain kali kita jumpa lagik...hehhe