Wednesday, February 24, 2010

Flight Ke Paris adalah malam esok! Doakan Perjalanan kami...

yeeehaaaaaaa... 


Esok aku akan bercuti yeee.. sbbnya??? 


Esok malam nak ke Paris.. 

kengkawan ada nak kirim pape?? 

bole sms.. roaming seme.. :)

Doakan perjalanan kami berjalan lancar ye... 

Selamat pegi dan selamat pulang... 

*
*
*
*
*
*
*
*

kan syok kalau dapat pegi bebetul... 
iskkkk.. bila la agaknya dapat peluang camni kan??? 
dalam mimpi ajelahhhhhhhhh... 
hehhehhehe..




* aku sangat bosan dan takde idea nak apdet.. maaf la kengkawan seme.. AKU CUTI esok tu je yg betol.. hahahahhha.. ala.. lagipun korang memang tak caye punya aku nak gi PARIS.. hehehehe.. kan?? kan?? kan??

26 comments:

Ena said...

wahhh.. bestnyer leh g paris.. nak ikutttt.. hehehehehe...
take good care yer!..

** Perfect Love ** said...

baru nak tempah belikan key chain menara effel tuh..

keciwa sunggoh!
merajuk la ;-(

iz-AnN عبداللطيف said...

aku percaya jek...aku kan lurus bendul...

::Mamalyna:: said...

issshhh ko nie...berderau darah aku tau!!

Echa said...

ena.. hehehehe... bes kan kalau bebetul.. hehehehehe.. jom la kita g sesama.. mesti lagi bes...

Echa said...

perfect love.. ala.. bole je kirim.. nak?? jangan ar majuk.. nanti kalau ada rezeki nak pegi.. kita belikan keychain dua ek.. hehehehe

Echa said...

izan.. aku tau ko caye.. heheheheh..

Echa said...

mamalyna.. wei.. pesal?? ala.. bukan betul pun.. hehhehhhe.. tapi kalu betul apa salahnya kan?? ko nak kim tak?? hehehehe

~aSHa~ said...

AMIN..semoga impian menjadi nyata...book tiket tuk aku sekali ye...tapi ko bayo kan...tq tq

amie said...

serius ni.. ingat bebetul.. pnyalah syok baca..

pak long said...

salam buat tuan umah...
waaaa..memang idup citer ni...

Echa said...

asha.. aminn.. amin.. aminnnnn..

Echa said...

ami... alaaaa.. nak bebetul tak tau la bila.. biar la kita syok sekarang. hehehehhe..

Echa said...

paklong... salam..
ala.. bosan la.. dah lama mengidam nak g paris ni.. hehehehe.. ntah bila nak sampai..

zh-ena said...

la ingatkan betul2 nak pergi td

Y@ZeD@ said...

akk br nk tgu ko kat epot paris.. muahahahhaha

lin_cute said...

pergh...ecah nak g paris ar....tapi kalau ada rezeki lebih apa salahnye melawat negara orang kan.....mudah2 impian menjadi kenyataan.....

SYAbAR said...

Kau ni.... baru pikir nak pesan beg LV can datuk ct tu, hahaha. Akak pun berangan juga dik....

.:fyzz:. said...

wakenabeb...hahhaha

deKat D hAti said...

perghh giler berdebar baca headline.. pesal aku tak tau? tak tanya pun nak kirim aper.. kuang asam.. buat nebes org jekk..

*Miss Geli^ said...

siot..
masa memula baca tadi aku dah On Mood Jeles..

rupanya tipu..

tak jadi la jeles

Echa said...

zh_ena.. alaa... memain je.. hehehehe... sowiiii...

kak aida... kak kalau jadi, nanti saya bitau.. bole la akak bawak jenjalan kan?? kalau tunggu kat airport.. ada siap pakej penginapan tak?? hehehehe

Echa said...

lin... amin.. amin.. amin... ko doakan la wei... hehehehhe

kak syabar.. ala kakk... kalau saya jadi pegi.. saya belikan nanti ek.. tapi saya cari yg lagi latest la LV tu... hehehehehe

Echa said...

fyzzzz.. lu kenabeb!!! hehehehhehe...

dhati.. ko bab jalan... cepat je komen...hahahahhahah....

Echa said...

cikgeli.... ko dah off mood la ek.. hahahahahah... ala weiiii... malam ni pegi punggg.. ko tak nak kim ke??hahahahaha..aku ni nak tunggu tabung ayam penuh pun tak tentu lagi dapat pegi.. hehe

midot said...

aku caya apa..