Wednesday, February 10, 2010

Gugur jua Air Mata....

* Gambar adalah dari google...tq



Korang layan tak citer Tari Tirana setiap ari selasa kul 9 mlm?? 
Mula mula citer ni cam apa jeeeeee... hehehe..
Paling aku tak berkenan masa meke training menari tu... 
IShhhh... cam terlentok sana... terteleng sini.... sangat tak berkenan okkkkkk... 

Tapi start malam tadi.. citer ni jadi cam menarik pulak... 
Malam tadi punya episod sangat meruntun hati yeeeeee... 
GUGUR JUA AIR MATA aku ni.. hahahahahhaha.. 
Sangat tersentuh hati... 

Tetiba teringat orang tersayang... hargailah mereka sementara mereka masih ada... huwaaaaaaaaa... 
Lafazkan apa yg kita nak lafazkan.. selagi masih sempat...

Tetiba aku jadi jiwang karat weiiiiiii... elok dah dari sakit seme tu.. jadi jiwang lak.. :p

12 comments:

Ena said...

huhuhu..
memg touching mlm td nyer episod kan!..

Echa said...

ena... sedih gile.. hehehehe...

iz-AnN عبداللطيف said...

maaf...aku tido awal la...huhuhu

Echa said...

izan.. aku tau.. aku tauuuuuu.. ko memang..

mama_iris said...

touching tu touching la...
nanges gak...tp...
part yg last si neo muncul terus potong mood..rasa bengang..padahal x taw pon napa si neo tiba2 muncul...

terus membebel dpn TV..."ko cekik air mata aku ye!"

hohhoho...

Echa said...

heheheh... itulah mama iris.. dah sedey ni... kat kubur tu kan.. tapi tetiba sentap lakkkk.. apa kes si neo ni... cam citer tamil lak.. hehehee

pak long said...

salam...
mai aii...kira sadis abis ni...

~aSHa~ said...

sob sob...padahal tak pernah tgk cite tu..tapi sedih sbb gtak smpt tgk tibi...tgk tu tgk la..ala2 jeling...nak on pun tak smpt..kalo ada tv lcd percuma dari annum mmg aku duk je kot depan tibi

Echa said...

paklong... takde la sadis sangat.. hehehehee.. sket jeeee.. ala ala gitu.. hehe

Echa said...

asha... ala. ko blogger tegar.. tu yg tak sempat tgok tb...hehehe

Drama Mama said...

ohhh i tengok sikit nampak macam that guy kena langgar eh...tapi tak sempat tengok sampai habis..meninggal kah dia?

http://twinkywinkystars.blogspot.com

Echa said...

drama mama... kalau ikut citer ni.. cam meninggal.. tapi tak tau la kalau ada trick plak.. idup lagi... tak sabar tunggu minggu depan.. heheheh