Monday, February 1, 2010

Wishlist


gambo dari google... tq


wah.. wah.. lawonya la kan...

ni kira wishlist dari tahun 2010 dan tahun tahun seterusnya...

kalau ler amik gambo guna kamera ni... gambo cam 'idup' jeeeee...

kalau amik gambo guna hp... ala... gambo binatang idop pun.. bole nampak cam 'mati' jeeee..

tak berseri...

tak payah yg canggih sangat la kan...

yang simple simple pun ok dah ....

cantiknyaaaaaaaaaa...



*pssssss... amacam yg??? cantik tak?? kalau ler amik gambo kita jenjalan nanti.. tak ke berseri gambo tu??? jadi ke tak ni??? besday ai tak lama lagi dah niiiiii.... :P

16 comments:

diya said...

wah ni pun feberet saya juga..
dah lama dah 'usha2' nak beli..
ni pun tgh main undi sbb nak bli benda ni
harap2 dpt ler..

** Perfect Love ** said...

aduh.. kalau sy , ni bukan wishlist. tp DREAM LIST. merasa dlm mimpi jek.. huwaaaaaaa ;-((

Echa said...

diya...
dah lama mimpi nak beli ni.. hehehe.. wah.. tu dikira usaha sendiri jugak tu.. takpe diya.. sikit sikit lama lama jadi bukit.. go go chaiyyukk... jelesnya diya tak lama lagi la tu..

perfect love..
ala... dream list punkira masuk list jugak tu.. ni mgkin bukan wishlist kot.. hope list je ni.hehehe..

SYAbAR said...

la... kau pun punya impian sama cam ibu Arissa ya! Skit hari bolehlah seketul tu....

Ena said...

memg best la lau dpt camera tu.. memg cantekk la picnyer nanti.. :)

Echa said...

kak syabar.. impian ni bukan nyer bole konfirm jadi kenyataan kak.. heeheh.. harapan je ni...

ena... jom la sesama buat wishlist.. mana la tau dapat... sejuk jadi gambo tu nanti.. hehehe

[-suziey-] said...

smga impian tercapai..mmg best giler kalu ade DSLR..especially nk capture gbr ank2 yg xreti posing diam2 ..hehe

~aSHa~ said...

laki aku duk sebut2 gak kamera ni..menjadi pujaan dan igauan ramai tul...

..nOj.. said...

best kan. skang ni adiah leh mintak2 je. hehehe. xde lg lam wishlist aku menatam ni. tp mmg best la kalo ade dslr. rase nk bergambo sepanjang masa je kan

Echa said...

suziey.. hehehe.. rasanya impian cam tinggal harapan je ni.. hehehehe.. anyway.. thanks..

Echa said...

asha.. laki ko sebut sebut nak suh ko belikan.. ko nehhh... tak memahami.. hehhe

noj... ala.. dalam wishlist ko tu seme barang guess kan?? kan?? aku mana mampu lagi.. hehehehe

Pink dan Biru said...

hi mummy..come visit our little shop http://pinkdanbiru.blogspot.com See ya!

Mrs. Hakim said...

echa brape harga yang ko survey nih.. ni pun salah satu wishlist aku ni. tapi baru jer dpt approval dari mr. hubby.. so baru leh tepek kat wishlist dlm belog. memula tu dia tak ler minat, tapi lepas try kat office dia punyer kamera belalai baru dia tau best tak best.. tapi if aku nak pun takat belalai pendek² gini jela, utk beginner cam aku ni oklah kot..

Echa said...

ala mel.. aku ni baru letak wishlist belom lagi sebey rege.. takut nak sebey dulu.. hehehe

Nana said...

sama la...ni mmg whish list kita gak

Echa said...

wa.. ramai yg mengimpikan kamera ni.. takde contest yg dpat adiah kamera ni ke?? hehehe