Tuesday, July 28, 2009

Yeay!!! Alhamdulillahhhhhh..



huwaaaa... terharuuu okeyyy.. kalau ada sesaper ingat yg Aqeef ada masuk contest.. 'Cutest Baby in CARSEAT' anjuran mombloggersplanet kan?? iskkkk.. kat entry yg sebelum ini.. dan dengan bangganya nak bitau yg Aqeef menang yeee.. tapi bukan 1st Prize la... cuma Consolation Prize.. tapi dah syukur alhamdulillah.... sangat suke la kan.. hehehe.. aku pun terkejut beruk bila tengok sini http://www.mombloggersplanet.com/1299/cutest-baby-in-carseat-winners/
8 kali tengok.. nak konfirmkan nama tu.. hehehe.. hadiahnya???

One PurseHook from AliceWonders each (worth RM20)

ok ar tu kan.. beh.. beh.. tapi kalau dapat 1st prize behhhnyerrrr.. takpe.. rezeki amirul.. tahniah pada pemenang yeeee... kalau korang nak tengok pemenang lain, bole klik kat link atas tu yeeee... they deserves it... tq pada penganjur...

kita tunggu bulan Ogos punya contest pulak yeeeee... tak rugi join.. kalau tak menang pun, takpe... join suka suka....

7 comments:

..nOj.. said...

bes bes... tahniah weh... mmg x sesia ko abeskn byk masa masuk kontes2 ni... mmg rezeki ko n adik angkat aku tu... nti masuk lg weh... xsilap aku ni dh kali ke 3 ko menang kontes kan... keep it up weh...

Echa said...

ayat kiasan pun ada neh.. 'tak sesia ko tak buat keje... tapi dok mengadap pc apdet blog je' hahahhahhaha... aku masuk sesuka.. tapi kalau menang, memang la sukeee wei.. hehehe.. nanti aku masuk, suh ko masuk sekali yeeeee..

ayang said...

tahniah wei.. caya la aqeef. prem kan gambo dia bebeso wei wajah2 kemenangan tuh.. hoho bangga dia bila beso nnt..

.:Iz-AnN (",):. said...

tahniah weii...bila nak buat kontest plak...aku nak join ni..

Echa said...

wei... ayang.. ko ingat ni masuk kontes antarabangsa ke nak prame.. hhehe.. segan aku je...

izan.. tunggulah.. aku dalam proses ni... sabo yeeee..

::It's Me:: said...

tahniah echah...syok yek...anak menang ibu seronok...

Echa said...

heheh.. salah tu ije.. anak menang, ibu dapat adiah.. ibu terlebih seronok tu dah semestinya.. anak tak tau pape.. hehehehe..