Monday, July 13, 2009

Misi!

Akhirnya misi hujung minggu terlaksana..... alhamdulillah

misi apa?? memula misi diteruskan ke lokasi yang berikut:

tapi bukan sbb nak beli pau yg sedap dan glamer kat limbongan ni yeeee... tidakkkkkkk...

tapi... tujuan kami ke sini... haa... dari jauh dah jammed yeee... kete dah berderet parking dah...


ha.. nampak tak kedai ada payung walls tu... situlah misi akan bermula....yeyyyy.


ha.. jangan tak cayelah.. kat sini tak penah lengang... kereta mesti berderet.. konfim.. tengok la baper banyak kete yg parking tu.... ok.. kita parking tepi dulu...


ha.. tengok org beratur.. rasanya sepanjang aku lalu kat kedai ni, memang tak penah tengok takde org beratur.. tapi... salunya lagi panjang..dalam kedai jangan cakap la.. memang dah penuh.. yg beratur tu.. untuk 'tapau' saje yeeeee... harap maklum..

giler weiihh.. berpeluh.. naik pitam aku.. gambo dibawah ialah gambo setelah 45 minit aku beratur... tak caye..??? sila caye... sbb itu lah kenyataannya... nampak cam tak ramai sangat kan beratur kan??? tapi stiap sorang tu tapau dalam 10 bungkus yeeee... buat kalkulation.. sila.. sila.. baper lama sorang mik masa tu.. :p


ini muke bukan gumbira.. tapi muke lega.. kaki lenguh giler... dekat sejam.. giler hapa... naik pitam.. tapi sbb permintaan tekak.. aku redha la kan.. gambo ni seme en.somi yg mik.. dia tunggu tepi jalan je ngan anak aku dalam kete.. sangat tak adil.. takpe.. syurga katanya.. hehehehhe..

apa yg aku beli??? ha... ini jeeeee... COCONUT SHAKE ....


yg ini ada icecream.... satu lagi biasa tuk en.somi.. sbb dia malas.. amik yg bese je.. aku penat.. so, aku harus dapat ice cream la.. heheheh.. bessssssssssssssssssssssssssssss... sedappppppp..

dan ini


nasi lemak kukus... ini nasi lemak yg aku dapat beli setelah 5 bakul nyer turn yeee.. lama aku tunggu.. ni pun ihsan makcik yg beli banyak.. sian tengok muka aku katanya.. 'belas la makcik tengok awak tunggu nasi lemak tu.. amik lah yg makcik punya'.. hahahahaha.. muke kesian ke weiii???

tapi siuslah.. tak sangka misi kali ni berjaya walaupun banyak dugaan.. hehehee... sblom ni tak daya la nak beratur.. sbb orang ramai sangat... pegi pun semate nak beli ini jeee.. hehehe... tapi berbaloi ar.. en. somi siap cakap.. 'nape tak beli lebih'.. hehehe. banyak cantik.. aku penat.. dia besss je slurpp.. slurrp gitu... tapi memang besss la..

*ayang.. ko dah terai?? sedap kan?? kalau tak terai lagi.. balik nanti teraiiii weiiiii... sedappppppp coconut shake dia... hehehehhe..

8 comments:

ayang said...

eca, xtry lagik.. nnt la kalu balik kg aku p try yek.. huhu sedap yek.. meleleh tgk nih..

Echa said...

hehehehe.. konfirm bes... tapi ko kena datang awal ar.. sbb dalam kul 3 memang dah beratur panjang dah weiii... kalau tak nak penat, makan kat situ ajelah.. ko duduk, order dia datang antar je.. heheh

*Miss Geli^ said...

giler..wat aku teringin saje tau!!

Echa said...

ko datang la melaka.. aku bawakkan... takde hal... tak pun, aku tunjukkan arahnya... hhhhhe

ayang said...

lor.. kena awal2 ke? agak ngko kul gape org abis beratur.. hehehe

Echa said...

aku bis beratur dalam gambo tu dalam kul 7...

mamanoa said...

echa..naper aku yg kampung kat melaka pun xprasan org beratur kat tmp tu???
tu tmp coconut shake tpi jalan kat klebang tu kan???
ker kat tmp lain..hmm...kalu coconut shake area klebang tu aku pnah try..mmg sedap,to xder lak pasan nasi lemak tu..hmm balik kmpg nnt gi tgk la..hohho..u patut try ader 1 tmp kat area SG.UDANG kut..tmp makan bawah pokok kelapa sawit..sebelah kem peluru...

Echa said...

mamanoa... ha ler.. itu ler... kat dalam kedai tu ada jual nasi lemak sekali.. nasi lemak kukus... try ler... ada abg tu makan.. tengah menyuap ni, tangah menggapai lagi satu nasi lemak dalam bakul.. takut habis.. hehehhe... kg situ ke??? bole ar blanjet coconut shake nanti ek... hehehe

oooo.. makan kat situ ek.. ramai yg cakap sedap... kalau lalu pun, memang nampak ramai jeeee.. nanti bole try makan kat situ pulak ar... bab makan ni memang rajin.. hehehhe