Thursday, July 9, 2009

Hadiah Contest Aksi Menarik

..

Inilah satu-satunya contest yg aku masuk dan menang.. walaupun Naib Juara.. suka nya tak bole nak cakap la kan.. hehehhe.. sampai harini pun suka lagi tu... :p

Kalau ada yg tak perasan.... ini entry sal result pertandingan tu... kat blog tuan rumah.. kat blog aku pun ada gak.. tapi tak pasan dah kat mana.. hehehe.. selak selak la yee..

Ini hadiah yang aku redeem kat http://brandedbabyclothes.blogspot.com... kalau nak tengok banyakkkkk lagi baju bole jengah kat blog ni... cecantik okkkk.. pada pembeli online tegar... sila jengah... tak rugi.. tuan rumahnya ialah Nurul Afzan.. dua hari lepas kot aku dapat baju ni... sangat suke la kan... tima kasih pada yg menaja hadiah.. tima kasih juga pada yg menganjurkan contest ni...

nanti kalau ada contest, bole la join lagi.. hehehehe.. tq

inilah hadiahnya... sepasang baju 2T dari Old Navy... tinkiu... kami sekeluarga sangat suka... tapi kan Nurul, anak saya tak berkesempatan lagi la nak pakai baju ni... babah tak bagi pakai dulu... sayang katanya... :).. nanti dah pakai, saya tempek kat sini ek...


7 comments:

mama uzma said...

alhamdulillah...lega rasa bila dah dapat...

harap sgt berpuas hati ye...
mmg trima kasih banyak2 pada nurul sudi sponsor hadiah tuk contest iena...

Echa said...

suka... puas ati.. tima kasih yeee.. bukan senang org nak bagi kita hadiah ni kan.. bila dapat memangla suke.. nanti buat contest lagi yeee.. tqvm

..nOj.. said...

:p lawo baju abg ni... bile nk pakai ni... tunggu raye ke

Echa said...

iskkk.. cam tak muat la nak tunggu raya weiii.. raya dah makan nasi impit, rendang seme.. kang takut tak muat... ikut ati aku nak pakai tido malam tadi je... heehhehhehe...

ijad said...

cantiknya hadiah..seluar berwarna warni..

Afzan-BrandedBabyClothes said...

ehehe, suke ek.. bagus2.. nanti kalo dah pakai, amek gambar ek, saye nak taruk kat Blog Shop saye. Bleh jadi model kat blog saye nanti.

Echa said...

heheh.. bole.. bole.. dia pakai je, tak kisah kan pakai time bila?? saya terus letak kat blog yeeee.. heehhee..