Friday, July 24, 2009

Jcard Day Melaka

hehehe.. Hari Menabur Zakat datang lagi yeee kengkawan.. sekejap je kan masa berlalu?? iskkk.. iskkk... kebetulan aku memang apply cuti sebulan yg lepas lagi... tapi kebetulan jcard day dibuat tarikh yg sama.. ha... suratan atau kebetulan tu??? heheehe... banyak sbb lagi bercuti ni sbnarnya.. yg pasti... aku ke Jcard Day semalam.. hehehehe...

Berapa habis?? hehehe.. entahlah.. beli 2 lai jeans, 3 lai tshirt, selai kemeja, 2 baju anak anak buah, 2 psang baju tido... ngan pencuci botol 2 (rm15 sebotol).. murah kan?? kan?? hehehe.. seme tu tak sampai rm150 pun..



yang ini plak.. hasil rembatan bukan di bahagian baju... itu dynamo.. rm20 saje.. itu frame.. dari rm69.90.. dapat rm20 saje... besooooo.. susu tu twin pack rm45... muroh kan??? beli time murah ni je..

ini paling aku sukeeeee.. comforter ni rege asal dia rm3++.++.. tapi selepas diskaun, dapat rm99.00.. tapiiiiii. cuba tengok rege di tag comforter aku beli tttuuuuu.. sila.. sila...

hehehhee... nampak kan rege rm99.00 yg belakang tu..?? ngape jadi rm79.00 plak?? haaaaaa... rezeki katanyaaaaaa.. jangan ditolak.. rm79 untuk comforter, set cadar sarung bantal seme.. dan dua buah bantal tido.. muroh ke tak??? hehehehehe.. alhamdulillahhhhhhh...

4 comments:

.:Iz-AnN (",):. said...

aku dah agak dah...

Echa said...

hehehe.. dah agak dah aku beli barang tak banyak cam dulu kan?? haaa.. aku berbelanja berhemah.. kan? kan?

midot said...

shopping jgn tak shopping..jeles aku..

..nOj.. said...

nape minum sustagen ek... tlg terangkan