Thursday, July 9, 2009

Wah!!! Contest Lagi??? Lagi???

kengkawan.. mari kita join contest lagiiii.. di blog ini yeeee...

contest apa??? 'Breastfeeding Photo Contest 2009'... memacam contest skang ni kan??? yang penting kita heppiii.. hehehe.. apa lagi.?? jom ar join.. cam bes je kan??


ha.. tengok saje penajanya.... adiah sangat menarik.. jom ar... meh... meh... aku tempek sekali ar details pertandingan...

Bersempena Minggu Penyusuan Ibu Sedunia Ogos akan datang, sayangbabyibu.com bersama penaja lain akan mengadakan 'Breastfeeding Photo Contest'. Objektif pertandingan ini adalah untuk memberi kesedaran terhadap masyarakat tentang penyusuan ibu terutama di khalayak umum. Semakin ramai ibu-ibu yang menyusukan anak di khalayak umum/di mana-mana jua, ia akan menjadikan ini suatu suasana atau perbuatan yang normal dalam masyarakat kita.

Hadiah menarik menanti anda. 10 pemenang di cari. Antara hadiah menanti anda:

Pakej Cloth Diaper sumbangan Ibu Az Shoppe
Pakej Cloth Pad sumbangan My Luvly Pad
Produk Kecantikan sumbangan rahsiacantik.com
Pakaian kanak-kanak sumbangan redroses2u.net
Produk kesihatan DCL sumbangan E-Anggun Sihat
Voucher Pembelian produk HPA sumbangan Herbs n' U
Produk Breastfeeding sumbangan Sayang Baby Ibu

Breastfeeding Photo Contest is Fun, Fair, and FREE! Contest ini based on publicity voting. Penyertaan bermula hari ini hingga 18 July 2009. Semua foto akan di'upload' dan akan diundi oleh juri awam mulai 20 july hingga 10 Ogos 2009 (kalian boleh suruh kaum kerabat kalian family, kawan2, sedara mara semua undi kalian).

2 Cara untuk menyertai contest ni:

Melalui Blog
1. buat satu entri khas tentang contest ni.
2. letak gambar unik anda sedang bf.
3. sertakan sekali butir2 berikut:
- nama ibu
- nama anak
- tarikh lahir anak
- umur anak semasa foto diambil
- lokasi foto diambil
- secara ringkas, kenangan pahit atau manis semasa bf.
4. letak logo contest di blog dan linkkan ke blog ini


5. dah siap, sila tinggalkan link entri anda di ruang komen entri ini.

Melalui Emel
Hantarkan gambar bf anda bersama butiran berikut:
- Gambar BF
- nama ibu
- nama anak
- tarikh lahir anak
- umur anak semasa foto diambil
- lokasi foto diambil
- secara ringkas, kenangan pahit atau manis semasa bf.
- Email
- Contact number
Emelkan ke alamat nurulzms@yahoo.com

Tunggu apa lagi, Join Now!!! Keluarkan semua foto2 bf kalian...Don’t have one?? Grab your cameras, snap some breastfeeding photos now. No need close up though. Apa saja suasana, situasi, keadaan foto breastfeeding anda. Let the fun begins!!!

Terms and conditions:

1. ONLY breastfeeding photos are accepted.
2. ONLY ONE breastfeeding photo per participant.
3. One person can only vote ONCE.
4. All entries are to reach us no later than 18 July 2009.
5. Voting starts from 20 july till 10 Ogos 2009.
6. Voting result is final and any form of correspondences shall not be entertained.
7. We reserves the right to ammend the terms and conditions without prior notice.
8. Sponsors reserves the right to exchange prizes to one of equivalent value.
9. All entries must be of participants’ original works. Usage of third party/parties creative works are prohibited, in which the entry will be automatically disqualified.
10. Minor photo touch-up is allowed i.e. adjustment of brightness of colour and softening or sharpening of the image, bluring sensored part :)
11. Winner shall be notified via email and blog at sereniety.blogspot.com by 11st Ogos 2009.

8 comments:

.:Iz-AnN (",):. said...

aku leh masuk tak???

Echa said...

kan terbuka tu weiiii.. tapi rasanya terbuka kepada wanita ajelah kot... hahahahhaa.... sila baca syarat dan masuk.... kamon.. kamon.. hehehe.. adiah cam bes tu wei.. aku takde gambo bf la... gambo lain banyak la.. heheheh

umilia said...

ish..mcm malu je nak masuk..kang nmpk bnda2 yg tak ptt nmpk lak..laki aku ni pantang skit nmpk2 bnda yg tak ptt ni..heheheh..takpe aku blk tanye laki aku dlu..klu dia bg aku pose mautla nnti kat umh..

ayang said...

urkk.. xde baby.. bole pinjam bby sesapa x??

Echa said...

amik gambo.. tutup sket tuttt.. jangan nampak seme... amik gambo kai nursing cover ke.. ha... janji bf.. anak yeeee.. bukan bapak..hahahahahha...gurau je..

.:Iz-AnN (",):. said...

tul tu lia...kena tanya encik somi dulu...kalu dia kasi, suh dia yang snap...ok gak tu...

~aSHa~ said...

ye suh dia snap je tau..jgn suh dia nyusukan sekali...ehehehe

Echa said...

ha... snap, jangan tak snap...