Wednesday, September 14, 2011

Jusco Voucher

Sekarang dah tiba musim redeem voucher kan... 
Jadinya dah cek online aritu.. ada voucher.. 

Tak senang ati bila tau ada voucher.. 
Jadinya ke JJ la kita aritu.. tapi semata mata amik voucher jeeeee :(
Voucher dah ada di tangan.. 
Tapi masih elok tersimpan rapi.. tunggu la hari yg sesuai nak digunakan nanti.. 

Simpan untuk Jcard Day tahun depan pun ok kan?? 
Boleh la soping baju raya tuk tahun depan plak.. :)

Eh.. korang nak cek online gak tak? 

4 comments:

♥cikmOt♥ said...

aku pun ada satu jek voucher jj...rm20...tu pun ingat nak p jj sementara masih sale ni...nak top up barang bb...huhuhu

Nana said...

wah banyaknye
aku dah lama tak redeem blom ckp point lg ahah

Drama Mama said...

aritu hubby dapat voucher jusco for team building tapi dia bagi kat kawan dia. slalu camtu. bukan nak bagi kat bini. sob sob!

$$ said...

x berjaya pun kita nk try semak. huhu