Monday, September 12, 2011

Family Dinner Box @ McDonald

 Lagi Jimat.. lagi Bagus kannn. kan... 

Skang dah ada Family Dinner Box ni.. memang jimat la wei.. 
Semalam aku dah berjaya pujuk laki aku tunggu sampai kul 6 petang.. hehehe
Tuk dapatkan Family Dinner Box ni.. 
Memang berbaloi... 
Campor Gedebak Gedebuk seme..
Dalam RM39 camtu kot... tak lebih RM40.. 

Dapat apa?? 
Cam dalam gambo tu... 
Cuma gambo tu cantik sket la isi dia.. hehehehe.. :p
Aku amik set B tu... tuk 5 orang... 
Eh.. aku rasa ok la wei.. jimat la jugak.. 
Sbb makan 2 orang je aritu.. dah 30 hengget.. ishhhhh... 

G la beli.. 
Tapi 6.00 pm onwards je tau... :)


3 comments:

Nana said...

ahh aku ada dapat dia nye pamplet tu
mmg berbaloi aku tgk rege dia

Drama Mama said...

wah wahhh menarik ni! burger apa dalam tu ka boleh pilih? hehe

Echa said...

drama mama.. dia dah setkan tu... spicy chicken mcdeluxe 2.. ngan mcchicken 2.. tak ble pilih.. heehehehe