Friday, August 19, 2011

Teka dan Menang Top UP Free ATAU Duit Raya RM10

Dah nak raya dah kan... sbb nak raya.. dan sbb arini aku rajin sket.. 
Kita buat main teka teka.. hehehehehe.. 

Walaupun aku rasa korang ada yg dah tau dah jawapannya.. 
Agaknya ada dah pun kat rumah korang kot.. mende alah ni.. 

Tapi aku still nak jugak main teka teka.. 
Dah lama kita tak main teka teka kan.. 

Apa kah mende di dalam tu.. 


Mudah je kan.. 
Caranya : 

Cuma tinggalkan tekaan kat comment box je... 

2 kali tekaan sahaja tau... hehehehe.. 

Seorang sahaja yang betul.. tepat dan  pantas meneka isi dalam tu.. 
Akan menerima.. 

bukan hadiah tau... sbb nak pos ni leceh.. lagipun posmen sibuk nak pos kad raya. kuih raya bagai..

Jadinya.. akan menerima

TOPUP RAYA RM10 secara online..:) 
atau... DUIT RAYA RM10 
 haaaa.. online kekdahnya.. 
Kiranya aku topupkan dari sini ajelah kan.. korang bagi je no. hp.. 
atau aku onlinekan je duit raya tu...
Mudah kan.. 

Ok.. Mari menekaaaaaa...

Tekaan dibuka sehingga hari 
JUMAAT, 19 OGOS 2011, jam 1.00 tengahari
kita cepatkan sket la yeee.. hehehehe
sahaja yeee..

13 comments:

♥cikmOt♥ said...

takmolah teka...takut betul...
g pun aku kai pasca bayar...

aku rasa, kalu ko tak kasi top up pun, baik ko wat cam duit raya rm10 gitu...ok gak...hehehe

zura_habib said...

tekaan pertama: duit syiling kot
tekaan kedua: toner la...

♥cikmOt♥ said...

eh 22 ogos tu besday mat aqeef kan... p besday abang long...hehehe

♥cikmOt♥ said...

baiklah...tekaan pertama...

PAYUNG...

MRS. K said...

alah.. benda alah tu. set penjagaan kuku, cabut bulu ketiak. huhu

.:are_race:. said...

tekaan pertama...

towel mandi....tetetttttt

Nana said...

torclight

Nana said...

pen sekali ngan tempat letak dia tu

ayang said...

payung

~asha~ said...

payung

..nOj.. said...

beso ni. ramai plak org teka payung.
aku nk teka ape ek.

payung la

bUm said...

emmm,aqeef nyer senduk or sudip ke....

Ibu, Baba & Alisya said...

cutlery set..