Thursday, August 25, 2011

Persediaan Raya Lagi

Selagi belom raya... 
Memang sibuk tayang sana sini.. hahahahahha.. 
Eh.. kenala tanyangggg.. at least tahun depan kita boleh tau.. 
Apa lagi kuih raya yg kita tak penah makan.. kan?? kan?? betul? hehehehe:p

Tahun ni aku order je.. sama cam tahun sebelumnya.. 
Eh.. memang tak penah buat la kot.. hahahahaha

Dan.. aku repeat lagi order Crispy Coco ni.. 
Budak suka makan.. mak budak pun suka... 
Bapak budak je memilih sket.. dia ala ala orang tua.. suka kepek kepek je.. hahahahha

Dan.. tahun ni ada kuih tiram / lidah boye.. tahun lepas pun aku order.. 
SEdap okkkkk.. 
Kalau korang nak order.. tahun depan la kot.. 
Member dah sibuk buat ciskek plak tu.. 
Sopping raya pun tak bis lagi agaknya..:)
Aku memang akan order lepas bis raya tahun ni.. tuk tahun depan.. 
Kalau dia lupa.. siap! 
Tahun ni aku tambah order lain... 
Tuk short bread ni... 
First time order.. 
Dari penang ni wei.. hehehehehe
Bawah ni plak.. kepek.. maruku... batang buruk.. seme pun order kat opis je.. 
Opis skang dah jadi ayer itam dah.. hahahaahah 
 
Kuih kat bawah ni.. 
Adalah sumbangan dari opis.. 
Alhamdulillah.. dah selamat masuk perut.. 
Tak sampai raya pun dah ni.. hehehehhe..  
Hamper plak dari agen insuran anak aku.. 
Rezeki lagi.. 
Tahun ni duit raya terhad.. :p
Aku dah siap siap asing tuk family.. anak anak buah ngan anak sedare seme la.. 
Tuk budak budak pun ada.. 
Dah.. esok dah boleh raya nampaknya.. :p

eh.. Arini aku las keje.. 
Esok aku dah mula bercuti... dan akan mula bertugas balik pada hari raya ke 4-6.. 
Dan sambung balik cuti dua hari lepas tu... 
Nanti aku buat ucapan hari raya la ye.. 

Tak boleh raya lagi nampaknya.. baju raya yg tempah pun tak mik lagi.. :(


3 comments:

♥cikmOt♥ said...

aku nak sampul wit raya kaler biru tu satu...cam biasa pas raya sila anto...hehehe

Ibu, Baba & Alisya said...

merioh..tu baru tang makanan ngan duit raya..tang baju sefamily blom lg..hheheh..:)

..nOj.. said...

wah byk nye kuih muih wei. ni blum cite yg kt umh mak lg. yg kak adik buat/beli lg. mmg berpuluh jenis ni nmpknye.

wei aku suka betul la maruku pusing tu. kt cni susah betul carik