Tuesday, August 16, 2011

Selamat 17 RAmadhan untuk esok...

Lagi beberapa jam nak berbuka dah kan... :)

Jadinya meh kita jamu mata dengan menu berbuka hari minggu aritu.. 
Boleh jugak korang dapat idea nak berbuka apa harini... 

Ada Mi goreng terbaik dari ladang.. :p
Tembikai semerah darah..  
Kuih Muih RM0.40 sekeping 
Murtabak cik Rose Durian Tunggal Terbaekkkkkk gile la.. :p 
Sotong goreng tepung sekilo belas hengget.. hahahahaha 
Alhamdulillah.. kenyangggggggg..

14 comments:

eima said...

karipap tu wat aku buak selera..hehe

MyRule said...

err..murtabak durian tunggal tu kat belah mana ek? Boleh gi cari bila time balik durian tunggal ni.. :P

♥cikmOt♥ said...

ko dah berbuka ke skang..awalnya

atty's said...

mee goreng tu mengugat iman den

.:fyzz:. said...

selmat berpuasa cha..

Echa said...

eima..
balik ni boleh cari karipap wei.. kalau rajin.. boleh ko buat sendiri.. heheheehhe..

Echa said...

myrule..
kat baazar durian tunggal.. kat area nasi ayam yg pemes tu.. depan balai polis tu... nanti ada nampak banner.. murtabak cik rose..

Echa said...

cik mot.. tu aritu nye menu la.. hehehehehhee

Echa said...

attys..

kak.. jadinya balik ni boleh la menggoreng mi.. bulan pose makan ringan ringan camni bes kan..

Echa said...

fyzz..

samat pose jugak pijot.. dan samat ari raya.. tak lama lagi dah ni nak raya.. hehehehe

MyRule said...

Ooo..depan kedai nasi ayam nadia tu ek..depan dmart tu. Ok..ok.. eii..u stay durian tunggal ke?

~ Puan Yan @ Mama Aliff ~ said...

dapnya murtabak...:D

Echa said...

myrule..

yeeee.. yeee.. kat situ la.. dia nanti ada banner.. sbb ramai jual murtabak.. hehehehe..

tak pun..memang rajin ke situ kalau bulan pose.. memang saje cari murtabak rose tu.. hehehee

Echa said...

puan yan..

memang konfirm sedap.. hehehehe