Thursday, June 16, 2011

Mentega Golden Churn Tak Halal..

gambar sumber dari google yeeee.. tq.. 


Rasanya dah ada pun entry kat blog blog lain sal status mentega Golden Churn ni rasanya.. 

Tapi disebabkan aku baru je tengok berita Tv9 malam tadi haaaa.. 
Mengenai status ketidakhalalan mentega ni.... 
Jadinya aku sharekan sekali lagi... 

Khabarnya mentega Golden Churn ni produk Australia ek.. 
Eh.. betul ke salah ni... 
Dan yang aku dengar tadi.. katanya produk ni tak halal... mengandungi lemak babi... 

Mentega ni lama dah muncul kat pasaran kan.. 
Aku pun salu tengok kat shopping seme... 
Ramai jugak yg guna kan produk ni... 
Baru sekarang ke tau tak halal ni... 
Allahualam... 


2 comments:

eima said...

seb baik tak penah beli ...
aku beli buatan mesia je planta

Rai said...

err..new zealand kot..2-3 hari lepas baru belek.. kes ni da bulan lepas kalau tak silap.. tapi rasanya masih ramai yg tak tahu..

bahaya betul..