Friday, February 25, 2011

GA Februari 2011

Ok... kan sblom ni ada sebut sebut nak buat GA setiap bulan kan... 

Beria je... hehehehe... 

So, dah pun 18 Februari... minggu depan dah gaji kan?? 

Apa kena mengena... :p

Oleh itu... marilah kita lancarkan GA kita ni... 

GA senang je... 

Cuma tinggalkan jawapan sahaja komen sahaja di comment Box entry ini.... 

Soalannya :

"BAPER BULAN USIA KANDUNGAN AKU SKANG"

Mudah kan... 

Seorang boleh teka sebanyak 2 KALI sahaja... lebih tak layan... 

Yang meneka paling hampir.. paling tepat.. dan penting terpantas... 
aku bagi la something... 

FM ajelah ek... ok kan... FM langkawi aritu pun ada lagi... 
Kalau tak nak FM Langkawi.. aku beli FM Melaka ke... orait?? 

GA ringkas ni berlangsung dari 

18 Februari 2011 
sehingga 
25 Februari 2011 
(minggu depan)

13 comments:

Myra Jay said...

MJ nak cuba teka... :)

1. 2bulan

2. 4bulan

Ok tak?? :)

Nana said...

1. 2 bulan
2. 3 bulan

hehe taram kuca..kuca...

Mama AqiL said...

wah Wat GA ...

nak teka jugak lar...

kandungan ko skrg memasuki 2 bulan

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

As salam..Tahniah yer!!bestnya lalui pengalaman yg indah tue...jg diri & baby lam kandungan!

K.Atie teka...2bln/3bln!

♥mama eza♥ said...

mama eza teka 2 bulan and 3 bulan..hehee

mama tisya said...

4 bln & 5 bln

ummiaqeef said...

saya teka :

1)1 bulan lebih
2)2 bulan

Orked said...

Saya nak teka suke..tahniah echah..same la kite

1) 3 bulan
2)3 minggu

eima said...

1. 13 weeks
2. 6 weeks


wish me luck ...huhu

nanizamros said...

NAK TEKA GAK LER...

1. 2 BLN
2. 3 BLN

TQVM

~aSHa~ said...

beranak bulan bape ni? je bagi clue skit...eheheheeee

jawapan :

9 minggu


--------
soalan khas tuk ko...ko sihat echa?
tuk jwb komen ko last time...aku ni beranak laki ke pompuan ke sama je echa...kan ke aku dah ada kedua2 jantina tu...semua2 tu aku out of services....sbb tu mcm2 terjadi pada aku tempoh hari...ehehehe..harap2 kali ni tak terjadi la..walau aku tak layan byk 'servis'

eh pjg plak....takpe ke?

.:mama dhia:. said...

nak teka jugak...

1. 4 minggu
2. 6 minggu

*Miss Geli^ said...

aku teka...

5 bulan dah...