Thursday, August 20, 2009

Result Makeover Contest!


Hokeyy orang kg sekelian.. seperti yang dijanjikan.. arini 19 Ogos 2009... para-para juri dah juling juling bijik mate meneliti.. melihat.. mengkaji.. memerhati.. para peserta semua.. payah nooooo.. sbb semenya nampak cantik.. dan nampak perubahannya.. tapi seperti yang telah ditetapkan dalam syarat.. pemenang adalah berdasarkan 'perubahan yang paling ketara'.. so, juri dah berbincang dan bersetuju bahawa pemenangnya adalah....

jeng.. jeng.. jeng.. (seperais katanya).. :P

*

*

*

*

*

*

*

*

Juara
Peserta No : 8. http://warisanayahbonda.blogspot.com/



Naib Juara
Peserta No : 15.http://ummisalsabila.blogspot.com/



Tempat Ketiga
Peserta No : 5. http://mamaadablog.blogspot.com/


Komen Juri...: semua peserta adalah memenuhi syarat.. dan pemenang merupakan peserta yang paling ketara perubahan wajahnya...

Kepada yang tak menang, jangan berkecil hati.. mungkin bole cuba lagi pada kontes lain yang akan datang... yang lain sebenarnya pun adalah pemenang.. . so, keputusan juri adalah muktamad.. penganjur tidak terlibat dalam pemilihan pemenang yeeee.. dan juri juga tiada kena mengena dengan pemenang.. okiessss. Tahniah kepada pemenang.. dan tahniah kepada semua peserta.. !!! Hadiah akan dikirimkan melalui pos.. jadi, kepada pemenang, sila YM alamat kepada saya.. syaz1601@yahoo.com yeee.. terimalah hadiah yang tak seberapa dari saya yang turut disponsor oleh en. somi juga... once saya dah pos hadiah, saya akan maklumkan ye.. kepada yang tiada YM, boleh tinggalkan alamat di blog ini.. tq

oooo.. hadiah pertama adalah seperti berikut :


hadiah kedua dan ketiga adalah :
sehelai shawl (selendang) bagi setiap seorang..
so, maka sesiapa yang bertuah mendapat hadiah saya ini.. tak yah susah2 nak carik shawl lagi
terus pakai dan amik gambar.. upload utk contest cik izan...

tata...

14 comments:

zh-ena said...

tahniah kpd pemenang..

.:Iz-AnN (",):. said...

huhuhu...sempat lagi tu...

Hanz said...

pandai juri awam pilih..memang patut menang! Tahniah!

chugie said...

wah.. dah de pemenang..

tahniah pada pemenang ye!!

pas ni buat lah lagi contest hehehe.. leh join lg!

Iryani Noor said...

wah tahniah kepada pemenang....

~aSHa~ said...

mmg pemenagn2 tu patut menang..ketara tul

mummYaeesh said...

setuju2.. those faces mmg dlm senarai pilihan weols..eceh mcm weols lak yg juri! yg 1st tu mmg real giler beza..nampak muda bila dimake over!

congrats guys!

SYAbAR said...

Alhamdulillah.... terima kasih semua.

Muka veteran 40an nampak cam 20an ka? Budak Sabah yg buat touch-up ni dik ooooiiiii. Pandai betul dia.

Believe me, lepas makeup powder kat muka tu nampak grey in color, tp bila kena flash.. lain hasilnya di kamera. Lisptic pula very light pink, tak pernah pakai warna tu sebelum ni.

Buat semua adik2 blogger yg letak komen kat sini, sudi2kanlah masuk blog akak sebab ada titipan buat kamu semua.

iedaLUVsham said...

waa..tahniah kepada pemenang!! suke tengok sumer, mmg cantik2!

iena said...

tahniah kepada pemenang.....

pape pon syok dpt join dis contest...

unlisted_one said...

adoi,..memang dah terasa akn kalah,..huhu,..tp,.tahniah pada para pemenang.

Ummi Salsabila said...

thanks semua.thanks echa.alhamdulillah..dpt shawl yer..suke2..:)

thanks a lots!!

kakyong said...

tahniah kpd yang menang..
Odah tahniah.. odah menang.. yayyyy!!!

MamaDamia a.k.a Haiza said...

tinggal alamat kat sini lah ye....

Block H-00-006 Subang Perdana Court 1,
Jalan USJ 6/1,
47610 Subang Jaya,
Selangor Darul Ehsan..

sorry lambat bagi alamat...dah bagi kat ur email tapi u cakap tak dapat lagi...so i tinggal kan kat sini je lah.. :)