Thursday, August 27, 2009

Hoyeee.. Hoyeee..

hoyeeeee.. saya menang moto!!! hahahahaha..

owwhh.. aku menang kontes izan.. kontes kai shawl.. saya menang secara bersih yeeee... hehehehe.. tak caye??? tengok sini..

dapat tempat ketiga.. hehehe. dapat selai shawl.. alhamdulillah.. tima kasih pada juri kerana memilih saya dan membuat pilihan yang tepat.. muekekekeke... jangan berbulu dengan statement itu.. ini bulan pose.. banyakkan bersabar dan beristighfar yeeeee.. :p dan tima kasih kepada penganjur...

dalam suke ada duke.. semalam aku cuti.. en.somi demam panas.. malam yg kengkonon nak sambut anniversary tu kann.. kan.. kan.. kami berbuka di sepital aje... demam okkkk.. g amek darah seme.. ada kuman sket.. tapi alhamdulillah bukan suspect H1N1.. risau giler.. apa pun tak bole makan.. muntah balik.. harini dia kena cirit birit lak.. nanti mgkin nak kena amik darah balik.. uiiii.. harapnya takde pape la kan.. risau jugak niii..

dan kepada pemenang kontes makeover haritu.. aku mohon maaf secara terbuka kat sini.. sbb lambat hantarkan hadiah yeeee.. banyak sangat mende yg nak settlekan dua tiga hari ni.. tapi insyaallah, aku cuba hantar dalam minggu ni jugak.. seme dah siap.. tinggal nak hantarkan je.. maaf sangat sangat yeeee... dan tima kasih sbb sudi masuk contest haritu. jangan serik yeee nak masuk lagi kalau aku buat kontes kat blog ni... :p dan maaflah kiranya hadiah yang aku poskan tu tak menepati citarasa pemenang yeeee.. harap dapat terima dengan rasa gembira.. hoyeee. hoyeeee.. :)

13 comments:

nza said...

wah, tahniah le ye..nnti bolh wat raya nnti...rezeki bln ramadan.

SYAbAR said...

Hari tu akan komen dlm blog kau camni kan..

Salam ECHA,
Harapan akak moga this time ECHA pulak yang menang. U look so sweet with shawl dik....

ALLAH TELAH MAKBULKAN PERMINTAANKU untukmu ECHA. ALLAH JUGA BG ON THE SPOT GANJARAN ATAS REZEKI YG KAU BG PD ORG LAIN SBLM INI. TAHNIAH DIK

Echa said...

nza.. tq.. a'ah.. bole guna time raya.. sesuai la kan.. hehehe..

kak syabar.. a'ah la kak.. masin mulut akak.. alhamdulillah.. kuar shawl tuk orang.. kita dapat shawl balik..

ayang said...

tahniah.. kire adiah anibersary ni wei..

jg cik abg baik2 skrg musim penyakit.

iedaLUVsham said...

waa!! tahniah!! mmg patut menang! echa cute!;)

..nOj.. said...

tahniah weh... neway mmg nmpk lawo cara pemakaian shawl ko tu... ditambah plak ngan kaler itam... sgt sesuwei

firahadifa said...

tahniah2....

Echa said...

ayang.. itulah.. risau kan.. skang ni memang musim penyakit.. yang.. ni kira adiah anibeseri la ni wei.. hehe. tq..tq..

ida.. hehehe.. cute ke.. hehehe.. segan ah.. tetiba jek segan.. hehehe.. tq..tq..itu sebaik juri tak amik kira markah tang idung yg kembang tu.. kalau tak, fail kot..hehehe

noj.. itam sesuai kan.. pasni aku kai shawl itam je.. hehehehe.. wei.. lawo ke?? lawo? tak sangka la ko puji aku wei.. tq..tq..

firahadifa.. tq.. tq..

unlisted_one said...

wah,..menang yek,..tahniah2..jaga kesihatan yer,..

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

congrates echa.. kita ni macam berjodoh plak.. haritu sama2 anak menang contest aksi menarik anak tido .. ni kita sama2 menang tempat ketiga .. tapi lain2 contest la kan. hehehhe

midot said...

tahniah cha..en somi apa cite??

Echa said...

unlistedone..
heehhe.. hoyeee. hoyeee.. saya menang moto! tima kasih...

kak mimi..
a'ah la kak.. tul ek.. saya pun pasan gak.. heheehhe.. memang jodoh kita kat kontes rasanya ni.. hehehe..

midot..
alhamdulillah.. dah ok sikit.. lega sikit dah..

zh-ena said...

tahniah echa