Thursday, January 5, 2012

Tutti Frutti

Ok.. Pengaruh Rakan Sebaye... 

Pengaruh hati pun iye jugak.. 
Pengaruh anak tekak.. 
Pengaruh nafsu... :)

Akhirnya... sampai le kitaaaaa..
Sbb dah banyak kali baca... 
Banyak kali orang citer.. 
Kita jadikan pengajaran.. 
:p

Kebetulan.. memang anak bujang yang buat  pilihan.. 
Dia pilih itu je.. tanya nak tambah buah ke.. bisikut ke.. 
Tak nak katanya.. 
Ok.. syukur.. hahahahaha
Hari tu.. memang tak ramai orang pun..
Sorang je pun budak.. Aqeef je.. hehehe.. 
Cashier tu bagi aqeef belon kat bawah ni.. 
suka kemain..
Suka la interior dia... ceria je.. 
Apa orang cakap.. 
Cozy... ntah.. hehehehe.. 
Tapi jadi huru hara sekelip mata...
Aqeef buat cam kat taska.. 
Lari sana sini.. 
Oh ye.. masa aku pegi tu sblom Krismas ritu... 
Tu yg cashier tu pakai topi gitu.. hehehe
Kecik je pun kedai tu.. 
Tapi cantik la.. suka aku.. 
Ingat nak renovate rumah gitu.. heheheeh.. tetiba je..
Ok.. testimoni eskerim.. 
Sedap la... lebih kurang cam ice room je kot.. 
Aku mik ritu.. Red Velvet + Vanilla.. sedap .. 

8 comments:

NenetPenne (NP) said...

i pun dah try
actually tak adalah sedap sangat sampai makan tutup2 mata... so so jelah tapi pada yang suka mungkin makan sambil pejam2 mata sebab kalau terbanyak taruk buahan atau sebagainya memang pejam mata nak membayar..ha ha ha...

konsep dia simple je kan..samada nak makan situ atau bawa pulang... lepas makan, bekasnya buang sendiri dalam tong sampah yang disediakan..tu i makan kat subang jaya sec 15..

Echa said...

NP..

Ritu lepas makan.. bekas tu kitaorang tinggal je atas meja.. hahahahaha.. mesti berbakul kena maki.. dah la makan sambil tengok tb.. anak buat bising. pemalas plak tu.. hahahahaa..

MRS. K said...

tak penah try lagik.. huhu

♥ Elin ♥ said...

mcm pernah ku kenal tempat ini..bukit beruang kan./

Echa said...

mrs k..

ice room dah try kan ritu.. lebih kurang je.. hehehehehe.. rasanya ok lagi ice room.. sbb ada makanan lain.. hehehee

Echa said...

elin..

pandai.. 10 markah.. :)

ratna said...

Asyik dengar org pi tutti fruity jer. Sekali tu tetiba kat cni diaorg bukak cawangan lak. Katanya org msia yg punya. So nnt time cuaca dah x sejuk sgt nak pegi try.

Echa said...

kak ratna..

rasanya kalau kat sana nak makan eskerim ni.. kena pikir 8 kali kan.. sejuk kan kat sana.. heheheheh