Tuesday, January 3, 2012

Percutian Penutup 2011 dan Pembuka 2012

Percutian cam tahun tahun sebelum nya... 

Kali ni perjalanan adalah 2 hari 1 malam..
31 Disember 2011 - 01 Januari 2012.

Secara beramai-ramai.. Alhamdulillah.. 
Masih diberi kesempatan dan rezeki tuk jenjalan beramai-ramai
Cuma kali ni percutian ni tak lengkap sbb Family Along tak dapat join sekali.. 

Tak berapa nak happening.. 
Takpe. neks time kita g jenjalan lagi... :)

Cuma biasalah.. berjalan hujung hujung tahun ni... 
Memang agak mencabar la... Hujan kan.. 
Nak buat camne.. ni aje masa yg memasing ok.. 
Ye.. Kami ke Cameron Highland.. 
Memang tempat yg tak sesuai sangat nak pegi musim ujan kan.. hehehehe.. 
Takpelah.. Pengantin Baru tingin nak ke Cameron.. 
Jom la kiteeeeee..  
Perjalanan adalah melalui Highway Simpang Pulai.
Perjalanan adalah sangattttttttttttttttttt panjang... 
Lebih 8 jam... tuk tiba ke tempat penginapan.. 

Caye tak caye.. dengan jammmmeeddddd teruk.. 
Kete yang banyak.. Ujan yang lebat... 
Sangat mencabar la.. tuk aku yg duduk je kat sebelah ni :)

Lenguh pinggang.. kematu je bontot.. 
Apatah lagi lenguh kaki driver.. heheheheh.. 

Kami menginap di Tanah Rata... 
Kenapa Tanah Rata bukan Brinchang?? 
Sbb apartment seme penuh.. 
Kenapa bukan hotel tapi apartment?

Sbb kitaorang pegi 2 kete... 
7 orang dewasa.. 2 kanak kanak... 
Berbaloi rasanya amik apartment dari hotel kan... 

Dan.. tak silap aku memilih apartment tu.. 
Nanti aku share kan.. tunggu... 

Neks setori.. adalah di Pasar Malam Brinchang plak.. :)

2 comments:

Nana said...

HEHEHE SAMA MCM AKU
oliday penutup 2011 & pembukaan 2012 g pd je dekat
sebab amrul xde kan g dekat2 sudah

Echa said...

nana.. tempat tak penting... yg pnting JALAN... hehehehe.. dan happy...