Friday, May 27, 2011

Buat Pertama Kalinya.... Julung julung kalinyaaaaa... :(


Tetiba nak emosi tak dapat nak join tawaf kat JJ... 

Tak dapat menabur zakat.. kat JJ... hahahahhahaha :)

Harini adalah Jcard Day Jusco Melaka yeeeee... 

Dan harini adalah julung julung kalinya aku tak pegi Jcard Day ni.. salunya hari keje pun aku cuti.. :p

Masa ni jugak kebiasaannya adalah hari membeli baju baju raya.... beli memang setahun sekali je... 

Tapi harini aku masih di rumah... baru 10 hari wei... 
Agak agak jugak la kan.. aku masih waras lagi ni ha.... 
Kalau sebulan lebih.. rasanya aku dah bersiaran dari JJ dah kot.. hehehehheeh...

Ingat lagi.. masa pantangkan anak pertama... dah nak cukup hari dah masa tu.. 
Gamble gile pegi Jusco dengan stoking bagai.. pilih baju seme... bb pun bawak... 

Sangat obses ngan Jcard Day.. 
Dah tu.. bila lagi nak beli barang murah kan?? heheheheh.. 

Adik adik ngan mak... kak long pun ada.. (syyyhhhh... dia cuti tu.. hahahahaha)
seme pun tengah berebut pilih barang agaknya kat JJ... 

Aku mengirim ajelah.. barang penting.. cam pampers seme je... 
Baju selai pun tak kirim.. sbb naluri ibu ni ada mengatakan yang akan ada baju pree dalam beg plastik yg akan sampai ke tangan aku jugak nanti.. hahahahhahaa.. gile poyo je... :p

apa pun.. kengkawan... adik adik seme.. selamat bersopping yeeeee... 
Jangan lupa anak anak buah dan kakak di rumah.. hahahhaha...

Kat sini hujan lebat gile dah ni.. syok jugak tido ni haaaa... 
Si kecik plak tengah tdo.. memang sesuai la kan.. hehehehehhehe... 

1 comment:

cikmOt said...

eh jj bandaraya melaka ke jj air keruh ni???konfius la...

aler, kalu ko nak p pun apa salahnya...bawa jelah nia sama2...hehehe