Thursday, May 5, 2011

Saya telah Membuat Keputusan....

Memandangkan seme barang pun alhamdulillah.... dah siap... 

Jadinya tanpa melengahkan masa... saya buat keputusan untuk berehat mulai esok... 

Kali ni badan boleh dikatakan OBESITI dan langkah pun tak berdaya dah... 

Jadinya kita akan berehat di rumah sahaja... 

Menambah gula dalam badan... menambah lemak sedia ada... 
Untuk kali ni.. saya telah memilih set avent untuk si kecil... 
Ntah skang kan seme nak bpa free... ini ajelah yang termampu..
Oh yeeee.. set pam tu dah lama ada yeeeee... 
Sblom aku mengandung lagi... memang gatal beli awal.. kebetulan murah masa tu.. beli on9 je pun.. :)

Yg starter set newborn bawah ni.. aku beli murah jugak... 
Kat kedai barang bb... tak sampai rm180 yeeee... :)
kita berbelanja berhemah... :p
Yg playpen bawah ni... adalah antara barang terakhir yg aku beli 
penghujung bulan lepas... brand biasa biasa... 
Takde graco bagai... tak sampai rm200 pun... 
Harapnya tahan lasak la.. 
Itu pun kalau abangnya tak masuk dulu dalam tu.. hahahahaha 

Memandangkan barang seme dah sedia.. beg pink ngan merah tu memang dah siap dalam 
bonet kete dah pun... :)
Jadinya aku harap sangat aku akan bersalin dengan kadar segera... 
Aminnnn... 

Doakan aku selamat bersalin dan sihat tuk anak dan ibu.. hehehehe.. 
Doa tuk diri sendiri jugak ni... 
Kalau ada salah silap tu.. korang maafkan la aku yeee... 
Jangan doakan aku yg bukan bukan... :)
Halal kan la seme makan minum... 

Moga segalanya dipermudahkan... aminnnnnn... 

11 comments:

cikmOt said...

playpen tu kira wajib gak tu...takut aqeef terkam si adik...bahye...hehehe...

pepun all da best...

eima said...

good luck kak

~aSHa~ said...

semoga ko selamat sebelum dan selepas bersalin ye.....berhati2 di jalan raya..

MRS. K said...

pushhh!!!!

hehhe..

semoga dipermudahkan..

..nOj.. said...

aku pun risau abang lompat laju2 dalam playpen tu wei. tak sempat adik nak rasmi nanti. behave ye abang behave.

slamat bersalin wei. aku doakan selamat ibu dan baby. jgn gusar2, seme nye akan dipermudahkan. moga moga

Nana said...

sonoknye tgk psiapan..
terasa nak mengandung jg la hehe

masni said...

selamat bersalin yer.. =) insyaAllah akan dipermudahkan dlm segala hal. byk berjalan, cepat bersalin..hehe

trasa mcm nak mengandung plk. sonok tgk org dapat bb..hehe. set tahun depan plk lah..

ade sape nk join x? =)

episodkasih.blogspot.com said...

semoga selamat bersalin yer..

{ e'mie } said...

aku doakan ko selamat sebelum n selepas bersalin..semoga dipermudahkan segala2nya..aminnn

♥MiZz-siHa♥ said...

harap semua nya selamat..

.:fyzz:. said...

echa..moga ko selamat bersalin yer..take care