Tuesday, May 3, 2011

Aku Masih di Sini

Masih kat depan pc... buat keje opis lagi ni... :)

Alhamdulillah.. sehat walafiat lagi.... 

Cuti 3 hari... kemain seronok lagi... hari hari pun keluar.. walaupun duduk kat porch je.. hahahahahha... 

Ha... citer sal cuti... hari cuti memang amik peluang beli baju raya... 

Kalau ada orang tu... shopping kat Jakel.. aku plak.. beli kain kat Nagoya je... 

Aku tak beli pun walau sepasang pun kain... 

Sblom ni memang dah ada 2 helai kain ela yang belum dihantar tailor... 

Pastu ada sepasang mak mertua aku belikan... tuk kawen adik ipar aku bulan 6 ni... 

Dan sepasang lagi mak aku belikan untuk kawen adik aku bulan 11 ni... 

eh.. seme boleh buat raya tu... 

Ada 4 pasang kiranya kain yang nak dibuat baju... 

Tapi malangnya sepasang pun tak boleh ditempah lagi.. ahahahahahaha... 

Keadaan Fizikal yang tidak mengizinkan sangat.... :p

Tapi sekarang ni memang dah boleh beli baju raya dah... 

Sbb kalau nak tempah.. tailor memang akan tutup tempahan awal kan... 
Almaklumlah.. skang ni customer tempah baju grand grand... tailor makan masa bebulan nak buat tu.. hehehehehhehe... 


6 comments:

MRS. K said...

cuti 3 hari tiap2 ari keluar umah! jemur baju.. kekeke

~aSHa~ said...

nak design baju jerk amik masa sebulan setengah..belum start lagi..kalo dah start tu mau 3 bulan siap baju grand2 tu kan eca...ehehheeeee

cikmOt said...

eh ko dah leh mula design baju dah ni...sebab raya ko dah kembali ramping cam anak dara dulu...lalala...

Echa said...

mrs k... ala.. saya jemur baju kat dalam bilik ampaian je... tak merasa nak jemur kat luar....

Echa said...

asha... aku lastnya buat baju kurung je.. mak aku je yg buatkan.. hahahahahahha.. tak jadi antar la ke tailor tu...

Echa said...

cik mot..

design tu lama dah ada.. tapi nampaknya aku kena simpan tuk 2 thun lagi kot... sbb rasanya takkan ramping dalam masa 2 tahun terdekat ni.. hahahahahha