Wednesday, May 11, 2011

Wadi Samrah Resort di Janda Baik, Pahang

Ada sesiapa penah bercuti kat sini tak?? 
Wadi Samrah Resort, Janda Baik Pahang

Kalau korang masuk website dia... pergggghhhhh.. tenang gile laaaaaa... 
Sejuk mata memandang.. Hijauuuuu je.... 

Ok. sini aku ada attached gambar. sumber adalah dari website dia sendiri :





Cantikkkkkkkk sangat sangat di mata ni.

Tenang sangat rasanya.. mmg back to nature sangat laaaa.. 

Kat website tu takde rate dia.... dan aku dah tolong korang sebeykan rate dia yeee.. 

WEEKDAYS 
(MONDAY – THURSDAY) (FRIDAY –SUNDAY)  
RM 2,000.00 

WEEKEND
(ISNIN – KHAMIS) (JUMAAT – AHAD)
RM 2,300.00

.
.
.
.
V

DAMAI HANI SUITE 
 3 Bedrooms
 2 Bathroom
2 Family Hall
1 Dining Area
1 Kitchen
 1 Surau
Astro Channel Provided
.................................................................................

WEEKDAYS 
(MONDAY – THURSDAY) (FRIDAY –SUNDAY)  
RM1,000.00

WEEKEND
(ISNIN – KHAMIS) (JUMAAT – AHAD)

 RM 1,200.00
.
.
.
.
V

SAMRAH SUITE 
2 Bedrooms
1 Bathroom
 Family Hall
 Kitchen
Astro Channel Provided
...............................................................................

WEEKDAYS 
(MONDAY – THURSDAY) (FRIDAY –SUNDAY)  
RM3, 000.00

WEEKEND
(ISNIN – KHAMIS) (JUMAAT – AHAD)

RM3, 500.00
.
.
.
.
V

DAMAI HANI SUITE + SAMRAH SUITE  
(Resort will be closed for guest)
...........................................................................................

FRIDAY/SATURDAY/SUNDAY/PUBLIC HOLIDAY/SCHOOL HOLIDAY = WEEKEND RATE
 MONDAY – THURSDAY = WEEKDAY RATE

kalau nak lebih detail.. kat sini pun korang boleh try klik :

Ini adalah link blogspot.. beserta harga. 

Tempat mabeles.. harga pun mabeles la kan.. 
Tp mungkin berbaloi la.. 

Ikhlas cakap aku tak pernah lagi jejak kaki ke sini.
Cuma terpukau sekejap dengan tempat ni. 
Memang cantik sangat.

Kalau korang plan nak p sini aku tempek location : 
Atau boleh terus call untuk booking dan sebagainya: 

Aku share sahaja kat blog ni. 
Untuk memudahkan sesiapa nak ke sini.

Dan mana tau ada rezeki, aku pun teringin jugak nak ke sini.. 
Semua detail dah ada sini.. senang kan nak pegi.. 

Semua gambar dan detail aku ambil dari web dia sendiri. bukan dari gambar aku.










10 comments:

atty's said...

memang cantik tmptnya..tp harganya..mak aii..pengsan

Nana said...

hahah btol kata kak aty
mmg cantik tp rege dia cantik juga woooo

Pn. Zana said...

cantek. tapi harga nye x mampu la..:)

~aSHa~ said...

mak ai harga...murahnyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee lah kan...ehehehe bukan taraf aku tu...

Echa said...

kak atty... memang kak.. saya memula dapat emel quo ni pun rasa nak pitam serta merta.. hahaahhahaa

Echa said...

nana...

hehehehhe.. memang cantik sangat wei view dia.. tapi rasanya kena kumpul duit nuff dua tiga tahun.. itu pun tak tentu lagi dapat pegi tu.. hahahaha

Echa said...

kak zana...

memang kak.. saya lagiiii la tak mampu.. mampu tengok je tempatnya kot...

Echa said...

asha..

jangan kata ko.. aku boleh buat entry.. tengok gambo aje ni ha... nak pegi.. tak kot.. hehehehe

♥MiZz-siHa♥ said...

mmg cantek..tp,harga die mak i..pengsan tgk..

ellejay.liyanajais said...

salam.
pakej tu ada maximum pax tak?