Tuesday, April 5, 2011

Persiapan







Sket sket persiapan nak menyambut orang baru... 
Tapi memang jujurnya.. aku memang tak banyak soping pun untuk anak kedua.. 
Rasanya ramai pun gitu kot.. 

bukan tak eksited... suka sangat.... tapi sbb Aqeef nye baju dulu pun ok sangat lagi.. 
Ada jugak baju Aqeef yang tak penah berpakai lagi.. 
Dah tu.. baju anak anak buah pun seme elok lagi... 
Dan paling penting... tak membazir.. 
aku beli mana yang patut je dulu... 

memandangkan jantina pun memang tak nampak dah.. 
Dari awal scan.. tak tau jantina.. surprise.. 
Seme baju pun aku cuci... kalau keluar boy.. pakaikan pink pun apa salahnya.. 
Orang sekarang lelaki ramai suka pink apa.. hehehehe.. 

Kalau keluar gurl.. pakai biru lagi takde salahnya kan... ok je.. 
Nanti dah keluar.. tunggu jcard day... baru la kita membeli kan... 
So, sekarang alhamdulillah... seme pun dah ready sket sket.. 
Cuma cam playpen ke... bantal tu seme je... 

Harini dah 33weeks... sok sok dah boleh beranak dah ni.. 
Doakan yang terbaik yeeee... tak sabar pun ada ni.. seriau lagi ada.. :P

5 comments:

eima said...

aku doakan ko yg terbaik ye...
aku doakan ko selamat ..
aku doakan ko bertenaga ...
jgn lupa doa nabi yunus tu ye ...

Ieda Al-Habsyi said...

kak ieda baru ngandung 3 bulan dah gedik2 nak beli baju baby, seronokkan :) semoga akak selamat semuanya aminn :)

Farra Dhelina said...

bestnyaaaaa....seronok kannn!

..nOj.. said...

byk nye barut. barut yg gitu bagus kan. homemade. anak aku pun pakai barut homemade gitu. dr bwh pusat sampai la dada tutup.

gud luck wei. dun wori

~aSHa~ said...

jap je masa berlalu...dah nak bersalin dah...