Thursday, April 7, 2011

Hari Ini Harinya.....

 Selamat Ulangtahun kepada diri aku sendiri... :p

Ulang Tahun yang ke 30... 
Semoga Allah panjangkan umur aku... 
Memberikan rezeki yang melimpah ruah.. 
Memberikan kebahagiaan dan kerukunan dalam rumahtangga... 
Serta mengurniakan anak-anak yg soleh dan solehah.. aminnnnnnn... 

Dan... terima kasih juga kepada satu satunya penghantar kad Birthday ni... 
Dua hari awal dia hantar... Tak sangka... dah bertahun jugak tak dapat kad Birthday.. 


Apa pun.. Terima kasih kepada Libresse...:p
Tak salah aku wish sendiri kat blog aku kan?? hehehehehe... 

10 comments:

~aSHa~ said...

selamat hari jadi teman..semoga tahun ini membawa seribu kebahagian buat kamu sekeluarga...dan dilimpahi rezeki..boleh la ko pos hadiah tuk aku lak...eh tiba2...

*Miss Geli^ said...

Libresse tu ada masuk list kawan dss tak??

hahahha...

wei, mati mati aku ingat, taun ni kita masih 29..rupanya akan jadi 30...kertu nye mak!!

apa apa pun, selamat menyambut hari lahir kepada echa..semoga selamat melahirkan baby nanti..

chah, orang sambut besday kena belanja makan kek kan?

MRS. K said...

hepy besday yang!!

have a blessed besday

♥ AwenShahOmar ♥ said...

Happy birthday! may ALLAH SWT always bless & protect you, your family, fidunia wal akhira. Aminn.. Have a nice day! Take care :)

..nOj.. said...

slamat hari lahir. moga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, dan berkat segala2nya. moga juga semua impian tercapai.

30? 30an. :)

cikmOt said...

epi besday kak...pepun aku masih lagi 29 tahun...yey...

eima said...

hepi besday kak ....
semoga panjang umur murah rezeki ...

atty's said...

selamat hari jadi echa..semoga sihat dan dimurahkan rezeki selalu .amin

mahadir said...

ep besday kak eca....

moga sihat sejahtera n murah rezeki khendaknya.

Farra Dhelina said...

hpy bdaqy kak eca!!