Tuesday, December 16, 2008

Demo Nuby

heehe. aku nak buat demo tuk izan.. dah lama dah keinginan dia neh... sampai dia dah beli pun botol nuby tu.. tapi sbb aku dah siap amik gambo seme.. aku nak jugak bagi dia tengok la kan... heheheeh...
ni gambo botol yg aku terbalikkan... megik tak? huhuhu... ye ye jekkkkk...
ni gambo botol biasa yg diterbalikkan... iskkk.. rugi jek susu kan?

dan ini lak botol nuby yg aku terbalikkan ... heheheh... tak tumpah kan???? mgkin sbb faktor design puting dia la kot dia tak tumpah susu tu... ntahlah wei... tapi so far, nuby ni brand pilihan la skang.. cett.. konon.. hehehe.. disebabkan anak bujang aku tu skang dah jadi pelempar cakera yg berjaya, so, botol nuby tu berjaya bertahan dari pecah.. dah berpuluh kali dah dia lempar botol susu tu.. heheheh... sekian...

3 comments:

Iz-aNn said...

hehehe...ada dah ek...mekasih weii atas penerangan ko ni...memang aku dah li pung...ada lam blog aku tu...kaler kuning...
tapi kan, anak aku tak cam aqeef...dia kurang bersukan...dan tidak ler dia melempar botl2 susu itu setelah diminum...hehehe...

Cik Puan Mimi said...

botol susu nuby ni memang best.. selalu anak2 kak mimi minum air ribena jer guna botol nuby ni.. senang nak bawak gi mana2.. puting dia lain sikit, tu sebab dia tak tumpah

sya's said...

hehehe... bes kan.. cam anak yg lasak cam aqeef tu.. memang sesuai guna botol ni.. sbb aqeef skang minat sukan lempar cakera tu... heheeh