Tuesday, April 23, 2013

Universal Studios - SCI FI CITY

Lama jugak aku lepak kat tempat makan tu.. 
Siap salinkan pampers nea... tukarkan baju siap-siap... 
Baru gerak ke next zone.. 

Sci Fi City.. 
Ni mmg kegemaran anak anak la kan.. 
Transformer bagai ni seme.. :)
Masa ni hujan pun dah takde... 
Redup je pun..
Alhamdulillah...  
Kat sini la ada roller coaster tu seme.. 
Tp kami tak naik pun.. 
Keadaan tak mengizinkan..  
So, naik accelerator yang memeningkan tu.. 
Then... zass nak masuk untuk Transformer's 3D Ride!

Hakikat kena terima.. Perut mak yong yg dah beso tu.. 
Mmg tak ble sorok.. tak ble naik la kan.. 
Icha.. Nea... tak ble masuk.. 

So, decide.. Nek.. Mak.. Kak long.. Icha.. Nea..
Tinggal.. yang lain.. Jom kita beratur! 
Ni adalah Q yang sangat mencabar yeee.. 
Kalau yang tak tahan sabo tu.. tak yah la.. 
Panjang gile dia beratur.. 45min ada kot beratur..  
Tp hasilnya mmg tak mengecewakan... 

Sangat sangat sangat sangat BEST! rugi sape tak naik!
Cam real ok.. bergaduh ngan robot bagai.. gile betul.. 
tp nak beratur kali kedua masa tu.. uiii.. lemah lutut.. heheehhee.. 

So, kalau sape sape pegi USS.. Wajib Tengok ok!

2 comments:

Nana said...

Heheh aku lepas je masuk
Peru xbesa sgt ok kot tp aku ada tanya staff dorg
Bahaya x dia ckp sgt
Aku tawakal je takut dia ekstrem sgt kan mujor xbahaya mana

Echa said...

hehehhee.. kak aku nak masuk nana.. tp derang tak lepaskan... dia cakap tak ble msuk sbb perut dah beso.. agaknya sbb nak letak selak kat perut tu kot.. hehheehhehe