Monday, April 22, 2013

Universal Studios - Far Far Away

Mmg ada bahagian kat Madagascar tu aku tak masuk pun.. 
Haishhhhhh... rugi betol tau.. 
xpe... dah sampai opis pun kan.. tak guna menyesali.. 
Apa yg kita ble buat... kumpul duit.. p lagik. hahahahaha

So, kita redah gerimis kasar tu... 
Menuju ke Far Far Away... 
Dan bergambo di rumah Shrek.. :)
Adik kena duduk dalam stroller ngan plastik tu.. 
Abg time tu jugak la kami belikan cap area tepi tepi tu.. 
Dalam 20Dollar..  

Kat sini.. ada Q panjang sket... nampak tak bawah khemah biru tu.. 
Q tuk masuk dalam untuk Shrek 4D Adventure..  

Seriyessss bes . 
Mesti tengok jugak tau... 

Beratur pun.. Q panjang pun.. dia tak lambat... 
Dalam 15min camtu je beratur.. 
Cam aku ada wheelchair kan.. 
Dia bg la laluan xpress.. so, mmg tak tunggu lama.. 

Untuk masuk dalam cinema tu pun.. 
Wheelchair dan Ibu nandung.. dia bg masuk dulu.. 
Duduk di lane kerusi yang statik.. 

Sbb dalam cinema ni.. kerusi dia gerak2.. 
Kuda bersin pun ko akan rasa tersembor air kat muka ko..
Hahahahhahaha.. bes.. besssss.... 

2 comments:

Nana said...

eh ibu mengandung dapat xpress lane ek xtau plak

Echa said...

nana.. dapat.. masa ni kak aku ble masuk dulu dalam cinema tu... adik aku pun dapat.. tp sbb tolak wheel chair...