Monday, April 22, 2013

Universal Studios - Ancient Egypt

Untuk Lost World... mmg kami skip terus.. 
Sbb agak terbuka.. dan kebanyakkannya outdoor la... 
Kalau tak hujan.. mgkin kami jengah la kejap.. hehehehhe.. 
Sampai nak ke t.hari masih gerimis lagi... 

So, kami jalan terus ke Ancient Egypt
Sini pun ada karakter tuk amik gambo.. 
Tp masa tu.. Ramai tengah beratur.. dan perut memasing pun dah lapo

Mmg dah aimed kat sini nak lunch.. 
Nasi Briyani.. :)
Dalam ni... xde org pun masa ni.. 
Ada 2/3 meja je yang ada org.. 
So, lengang sket.. dan tak yah nak Q untuk beli makanan..  
Sini kami amik set Meal No.4 - 4 set.. 
Meal No.4 ni set nasi briyani.. ayam tandoori.. ada parattha..
Sbb mmg kena share-share.. 
Portion dia beso beso..  
satu set dalam 16Dollar
Dan amik 4 set Kids Meal ni... 
Ada nugget... wedges.. 
Pendapat aku.. kalau rasa tak lapar sangat.. 
Amik kids meal sesajor.. dah kenyanggggggggggggg gile.. :)
Set ni siap air.. 
Satu set dalam 9Dollar kot camtu.. 

Dan.. kami amik Chicken Wing.. 6 ketul.. sedap gile ko.. hahahahah..
Kalah Ikea nye ciken wing.. :p

Total makan seme kat sini dalam 150Dolar.. 
Jangan korang convert... tak tertelan nugget tu nanti.. hehehe

tp.. kalau korang tak nak makan berat.. 
Setiap zone... seme pun ada cafe.. tempat makan seme.. 
Jangan risau.. tepi tepi jalan tu pun ada jual makanan ringan... 
Hulurkan Dollar anda je.. :)


2 comments:

Nana said...

ala asal sikit sgt gambo tepek la lagi

Echa said...

nana... aku bukan datang ngan official photographer wei.. kamera pun letak dalam bag je.. ngan nak kejo si abg lagi.. ngan adik lagi.. hahahaha. huru hara.. ni pun sebaik ada sket gambo.. jap cari gambo lagik