Monday, April 22, 2013

Universal Studios - Madagascar

Sbgai makluman... USS ni ada zone / section dia... 
Ada 7 kesemuanya... 

1. Madagascar
2. Far Far Away
3. Lost World
4. Ancient Egypt
5. SCI FI City
6. New York 
7. Hollywood

So, setiap zone ada entertainment dia sendiri... 
dan akan ada karakter dia jugak... 

so, kalau nak lagi jelas dan detail ble tgok sini : USS Zones

Ini adalah ride pertama kami naik... :)

Masa ni pun.. takde Q mana pun... tak sampai 2min Q.. 
Dah ble naik... 

Terus terang cakap.. Kami mmg pilih2 ride gak.. 
Sbb ada budak budak.. ibu mengandong.. dan warga emas.. 
So, bg memudahkan seme org.. kami pilih2 tuk naik.. 
Tp round seme tempat.. :)
Masa ni masih hujan lagi.. 
So, naik bot ni.. satu family seme muat.. :)
Lalu dalam terowong.. cam tgok wayang la.. 
Ada karakter2 Madagascar seme dalam ni.. 
Besss jugak.. lalu atas air.. 



Ni antara gambo gambo kat Madagascar ni.. 
Mesti masuk ok.. kalau p sana... :)

2 comments:

Nana said...

Aku rs pasni klw nak g kena g ari ahad la kot
Sebab ari sabtu ramai org tau lama aku q sini
Tp aku ngelat xlarat q kan dekat amrul nk smpai naik bot aku nyelit hahah

Echa said...

ha.. nana.. try p ahad..
waaaaa.. cam ble pegi bebila je kan...
tp kan wei.. aku mmg kena kumpul duit dan pegi lagi la.. banyak tak pat p ritu.. hehehehhee