Thursday, April 25, 2013

Pakej Universal Studios - The Zon Regency Hotel Johor

 Kami ke Universal Studio Singapore ni dengan 
Pakej dari The Zon Regency Hotel, JB
Pakej Penginapan 3h2m dengan sarapan pagi
8 Dewasa 5 Kanak-kanak
Tiket Masuk ke USS
Shuttle Bas dari Hotel - USS
USS - Hotel 
Semuanya adalah disponser :)
Mekasih along :)
Sbb sudi bawa kami jalan jalan USS.. 
Lain adalah sendirian berhad yeeee... 

Tp pakej kalau camtu.. 
Tak salah aku dalam RM4k rasanya.. 

Hotel Lobby

Bilik kami di tingkat 15
4 Connnecting Rooms
Sea View 

Dari sini dah cam asrama dah aku tgok.. ramai gile

Bilik :)
Takde lagi gambo senonoh dari ini.. redho ajelah

View dari bilik 

The Zon ni ..Sarapan dia ok.. agak variety.. 
Tp kan.. time sarapan tu.. ramai gile la manusia.. sbb otel ni beso kot.. 
Jadi nak sarapan tu kena cepat turun.. 

Kalau tak.. kena q tuk amik makanan.. 
kena q untuk duduk seme... 
penuh sesak.. 
sesak dari USS.. haahhahahha.. 

Yg aku suka... hotel ni adalah di dalam sopping complex The Zon tu.. 
So, stiap malam turun beli coklat je kejaan... :)
Kopak jugak duduk sini.. 

Pool tingkat 7
View dari pool dia.


Dan pool .. :)
Kecik je.. tak besar.. 
Cam biasa.. ada section dewasa dan kanak kanak.. 

Tp kanak kanak dia cetek betul.. bawah betis aku je.. hahahaha 
Dewasa dia.. kanak kanak ble masuk gak.. tak berapa nak dalam.. 

So far.. bersyukur sangat dengan rezeki yang ada.. 
Dan juga bersyukur sangat sbb dapat berjalan ngan family camni.. 
Bukan selalu kan dapat camni... 
Alhamdulillah :)

2 comments:

Nana said...

4k tu utk bape dewasa bape kanak2?4k

Echa said...

8 dewasa 4 kanak kanak... termasuk bilik + sarapan 3h2m + pakej uss