Wednesday, October 19, 2011

Alhamdulillah.. dah rezeki dia...

Alhamdulillah la.. 

Rezeki anak kedua ni.. syukur sangat.. 
Dulu abg tak merasa bf exclusive ni... 
dia kecik lagi dah campur susu pun.. 

Sbb nya... 
Dulu tak banyak sangat pendedahan sal bf ni. 
apa pun tak tau.. hehehe.. 
Kalau pam pun.. balik terus bagi dia minum... 
Memang takde stok pun simpan.. 

Takpelah.. at least dah ada kesedaran nak bf penuh anak kedua ni kan.. 
Dah rezeki dia... :)
Sekarang kalau sekali pam.. dapat la banyak ni.. 

Jadinya memang simpan dalam botol tu.. dapat la sekali pam 2 botol.. 
Pam pun bukan setiap jam kan... 

Skang pam 2 kali je... pemalas betul.. 
Jadinya dapat la dalam 4 botol.. 

Walaupun stok susu pun tak banyak sangat skang ni.. 
Tapi kalau setakat cukup tuk nea sampai setahun pun aku dah syukur sangat dah... 
Alhamdulillah.......................

6 comments:

atty's said...

insyallah ada rezeki utk nea

.:fyzz:. said...

happy bf...aku pun 2nd baby nih fully bf..yg sufiya dulu cam hg gak kureng pendedahan..

mrs.ecam said...

aku plak ank ke 3 ni br dpt pendedahan...so yg ke 3 jela dpt minum susu aku lme...abg2 derang kekecik dh minum susu lembu...huhuhuhu sedehhhh..e ehh tp bnyknyerrrr susu....rezki nea ek...

~aSHa~ said...

hepi bf....wah byk tu....
aku rasa aku leh dpt cam gini bila time keje...mesti bengkak jadinye kan time keje....pernah rasa dulu anak pertama kedua....tapi yg pertama dulu aku bengkak je terus turun ke taska mcm tu jugak kedua...takde pam pam..ni la pertama kali beli pam....

eh dulu pernah beli pam...tapi pam biasa je...

...sWeeT uMi... said...

alhamdulillah rezeki nea....byk tu kalu sakali pam dapat byk tu...(",)

yanie anuar said...

ziarah n follow..anak i yg pertama BF smpai umur setahun, yg kedua sempat 5 bulan jer...