Monday, November 9, 2009

Terapi...

tetiba gedik plak nakkan 'terapi'.. hehehe.. terapi konon.. cam ler keje berat sangat.. tak cukup rehat konon.. stress lagi.. hahahaha.. ala.. kita manusia.. bukan robot kan?? apa salahnya sekali sekala nak rehatkan minda.. manjakan badan kan?? eh.. bukan sekali sekala.. pembetulan.. 'apa salahnya pegi sekali seumur hidup'.. hehe.. kesian tak ayat tu???
jadi nampaknya memang 'mesti' ada terapi ni kan?? so.......


ok ke kalau g bercuti?? tapi nak g mana ek... kalau g tepi pantai pun ok kan??


Avillion, PD.. lawa kan??
sejukkkk je air laut tu.. kalau dapat waterchalet pun bessss.. tapi cam seram jeee.. takut.. kalau jatuh cenggane??iskkkk.. nauzubillah..
dapat dok rehat bawah payungg tu pun alangkah relax nyaaa... mengadap air lauttt.. sejuk je mata memandang.. :p

ataupun.....

Cameron Highland..
sejukkk ajeeee... tenang je kan?? kan??
cam bessss je...

tapi...


kalau dapat g spa pun cam seronok jeeeeee...
iskkkkk.. cam bes je kan?? ada orang urut urut.. gosok gosok.. hehehehe.. ngantuk jeeeee...

malangnyaaa...
terapi ni aje yg tak bole rasanya nak dibuat sekarang ni... SHOPPING!
gaji kan lambat lagiiiiiii... rasanya dah lama sangat tak gaji ni.... kalau stakat nak window shopping.. rasanya terapi tu tak berapa nak menjadi sangat kan?? kan?? hehehehe...

bila nak gaji ni wei?? lamanyerrrr....

5 comments:

Ena said...

Salam..
Samer la kiter.. sy pun tingin nak coti2 nie..rehat kan minda..bebas dr kesibukan keje (mcm bz sgt)..manje2 kan badan nie..
Tempat2 yg disebutkan tu memang wat sy tingin sgt nak g vacation.. bestnyerrr...

..nOj.. said...

mainpointnye... lambat lg ke gaji weh... huwaaaaa

nasazfrog... said...

syok ke takat window shopping,,, ala tunggu gaji je,, tapi tempat2 tu syok jugak kalau dpt pegi.. :)

Drama Mama said...

haaaa time window shopping aim dulu apa yang nak rembat masa dapat gaji nanti hahaha

zh-ena said...

klu nak g cameron mcm tak sesuai jea skang nie hujan memanjang kan..

window shopping ajer la nampaknya tgh2 takder gaji nie