Thursday, November 5, 2009

Syukran... Syukran.. Alhamdulillah

syukur.. alhamdulillah.. murah tul rezeki... minggu lepas ada member blanje kat pizza hut... minggu ni plak.. ada supplier blanje kat windmill ayer keroh... burrpppp... kenyang giler.. dah adat org blanje.. kenyangnya sampai ke malam.. hehehe.. pree katenyer... berbaloi baloi.. tengok minggu depan, saper lak murah hati nak blanje lagi.. kalau takde yg murah hati.. kenalah kuar duit sendiri kan?? itu pun tak reti reti??? :p


Pizza Hut Batu Berendam




licin aku makan kan?? memang lapo giler time ni.. bessssss..hehehee


Windmill Jusco Ayer Keroh


ini supplier yg baikkk hatii..ehehe.. pasni konfirm serik nak offer blanje lagi.. :)

tuan rumah kena posing over dari yg lain yeee... kaw kaw aku order.. hahahah..

air tembikai.. sedap..

aku amik set.. sekali ngan air tembikai tadi.. nama set ni.. mix special kot.. tak ingat.. sbb sedap sangat kan.. hehehe.. ada chicken, beef.. patutnya ada fish.. tapi takde..takpelah.. ni pun dah cukup kenyang dah.. hehe

tidak dilupakan sup..

pasni le datang lagi.. dulu datang cam tak sedap sangat.. sbb kuar duit sendiri.. hahahaha.. bole?? tima kasih banyak banyak.. moga murah rezeki lagi pasni yeeee... burpppp.. sendawa lagi.. hahahha...

*lupa aku nak cakap.. baju aku tu ada macam baju nojah kan?? kan nojah kan?? hehehhe.. dan lupa nak mention.. kebetulan dua kali makan pree ni, ari khamis laaaa... iskkk. berkat hari khamis laaaa.. hehhhhehe..

5 comments:

SYAbAR said...

memang rezeki kau murah dik, mencurah2 selalu... alhamdulillah

::Mamalyna:: said...

wei echah, yang makan kat windmill tue memang nampak sedap...aku dari lapar biasa terus jadi kebulur...

Echa said...

hehehe.. alhamdulillah... stiap minggu ada je yg nak belanja.. rezeki jangan ditolak.. dicari takpe.. hehehe

Echa said...

hehehe... besss.. sblom ni aku ada jugak makan kat sini.. tapi cam tak sedap sangat.. takde feel kot time tu.. hehhehee.. tapi bes la.. yg aku makan ni memang bessss.. ko try laa.. aku oder yg paling mahal ni.hahahahah..

..nOj.. said...

ha aku mmg nk komen sal baju... tau2 kt bwh ko dh tulis ye... heheh mmg baju tu versi kaler je lain kot... hehehe

weh aku yg dh kenyang ni pun jd lapo blk tgk makanan ko tuh.. xguna