Wednesday, November 25, 2009

Ke KL!

Ahad aritu.. aku turun KL.. las minit nyer plan pun.. kul 3 ptg gerak dari Melaka.. saje nak bawak Aqeef jenjalan.. time on d way tu la baru terhegeh hegeh nak sms kengkawan.. tanya kalau meke tu pree.. le jumpa kat KL.. rindu katanya :p

tapi nak buat cenggana.. las minit pun kan.. kengkawan bizi.. dan ada hal.. tak pat turun KL.. so, aku jumpa ngan sorang kawan lama ni je pun... jumpa memula tu kat Mc'd lepas Sg. Besi.. pastu ntah mana dia bawak, kitaorang pun minum kat sini..




Aqeef pandai tol posing.. ntah ikut saper ntah.. hikkksss...


ngan adik 'kil ishad'.. aqeef yg panggil gitu.. hehehe..
putih giler laaaa.. anak saper tu...



ni mak pak dia...


ye kengkawan.. aku jumpa anum n family aritu.. dari petang sampai ke malam.. kitaorang kat KL.. pas minum minum...g sogo lak.. dari sogo.. g makan kat kedai mana ntah anum bawak.. sedapppp yarabbii.. murah lak tu.. lenkali aku nak datang makan kat situ lagi.. heheheh.. dah kenyang melantak.. terus balik melaka... dalam kul 11malam dah sampai dah...

17 comments:

*Miss Geli^ said...

wei sori la wei..aritu aku bebetol ada keja..

Echa @ Syaz1601 said...
This comment has been removed by the author.
Drama Mama said...

wah kedai mamak katmana kat kl tu yang sedap? i know one place kat jalan masjid india,memang perghhh! sedap betul!

Echa said...

entahlah mama.. kita makan je.. bukan kedai mamak.. kedai makan... sedapp giler.. hahahah.. makan ni sedap ajeee..

Echa said...

nora.. takde hal.. takpe.. aku paham.. aku pun main redah je aritu... neks time nak turun lagi.. tapi kali ni reramai lak..

lin_cute said...

wah...bestnye jejalan...so bila lg nak terjah johor plak...leh jumpa ko sefamily....

Echa said...

johor ke.. aritu dah sipi sipi nak ke desaru... ada kursus tapinya.. aku tak dapat nak p.. ada hal lain lak... neks time... kalau aku turun ke sana... aku bitau ko.. hehhe..

Nana said...

tmpt makan murah??sedap??kat mana tu sila bagitau heheh

Echa said...

hehehe.. entahla nana.. yg aku tau.. dari kl, msuk highway putrajaya.. ada satu kedai makan kat kg mana ntah.. kedai makan tepi jalan...

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

elok la tu, akak turun melaka, kau turun kl. hehehe

akak haritu nak call kau, tapi hp no. takde la pulak.. ishk!

En. Ajoi said...

cik puan echa..
sowie gambar tak hapdate lagi ..

yang kita minum ptg tu, station 1 cafe, Plaza OUG, Jalan Klang Lama.

Dinner pulak, tempat aqeef mkn satay tu, Restoran Brothers Corner, Kg Abu Bakar Baginda. Area Uniten..

Ena said...

sonok nyer jenjalan... dah jenjalan mesti ader mkn2 kan.. wajib tuw..
A'a.. la pandainyer adeef tu posing ekk.. siap lentok2 lg.. hik3.. comel jekk..

~aSHa~ said...

akil tak mengikut jejak mama n papa dia ke...besar tul dah skrg meke ni..ehehhe...

peace tu aqeef

Echa said...

ha. tu joi dah tolong jawabkan kat mana makan tu... heehhe..

ena..makan makan tu yg paling penting.. paling seronok rasanya.. kalau g jalan jauh pun.. makan tak bes.. tak lengkap rasanya.. hehehe..

asha.. meke tengah bahagia... tu yg senang ati tu...

~aSHa~ said...

bahagia kena 'sihat' ke? aku tgh susah hati pk pasal kedai ni, naik badan, asyik makan coklat je....camne? uhuhu....berat dah 52kg..tak pernah berat lebih dari 48kg ni..zaman itm pun 47 -49 je...

Echa said...

aku cakap meke.. bukan ko.. hehehehe...

Mama AqiL said...

thanks to ecah and family..
sonok abis ar aqil dapat jumpa abg aqeef yang pemalu tue...mama n papa pun sonok gak coz dapat spend time ngan ibu n babah aqeef...walaupun tak lama tP cukup bermakna kan..next time dtg lagi key...

p/s: ziedah...sihat kan kami laki bini..hihihi...walaupun susah ati..tp tak perlu nak tunjukkan...but..apa yang penting...HAPPY...