Monday, October 5, 2009

Syawal Seterusnyaa....

ini sambungan entry syawal yang seterusnyaaa... tapi bukan gambar beraya.. gambar kenduri kawen.. sepupu en.somi yg kawen.. muda belia .. baru 24 tahun kalau tak silap aku.. elok ar kawen awal.. sok, anak dah beso.. dah bujang.. dah dara.. umo baru cecah 30an.. hehehehe.. cepat lah pulak dapat cucu kan?? kan?? :)

sbb umah sedare dia ni pun tak baper nak jauh dari umah aku.. dari umah mertua.. dari umah mak aku.. (kira tak bole nak lari dah ni.. hehehe), so berkumpul jugak ar tolong apa yg patut.. tolong makan.. tolong tengok.. tolong menyebok seme.. :p

kami start dok menyebok kat sana pada malam berinai kecil lagi.. salunya family belah pengantin je yg ramai time ni.. sbb blom berinai besar lagi.. malam ni ar pengantin pakai inai seme.. pelamin dipasang.. yg paling besss... ada seperiuk besar sup tulang.. wah.. besssss...

posing posing kat pelamin org memang acara wajib anak beranak.. hehehe


ini posing feeling tingat 3 tahun lepas..
nape pengantin takde posing mik gambo camni ek.. mesra sket.. hehehehe

yg berinai bukan setakat pengantin..
sedare mare pengantin pun tumpang sama..
kat bawah ni gambar masa malam berinai besar esok malamnya....
ada sanding sanding seme...


sireh junjung paling simple aku penah tengok..
cantik?? cantik?? hasil tangan aku tuuu.. heheh...

ramai giler photographer junior..

sekian.. salam syawal dari aku ngan adik aku..
hehehehe...

ini cerita gumbira... tunggu nanti ada cerita duka pulakkkkk.. huwaaaaaa...

6 comments:

** Perfect Love ** said...

amboii~ orgibuk beraya, kak echa sibuk g org kawen plak. hihihi

Echa said...

musim org kawen skang ni... minggu lepas pun ada jemputan kawen.. jemputan rumah terbuka plak yg takde. pelik tul.. hehehe

zh-ena said...

hehehehhehe time kawen semuanya malu2 kucing nak bergambo..msg2 kaku jea nak bergambo

Echa said...

a'ah kan.. time gambo pengantin seme cam segan segan jeeeee.. iskk.. patutnya selamba ajelah kan.. hahahahhaha..

IMCurtain said...

Salam semua,

Kami ingin mengajak anda menyertai komuniti blogger dari serata tanahair untuk mempromosikan blog mereka di laman web kami. Ia mempunyai fungsi yang sama seperti Digg dan Innit. Pendaftaran adalah PERCUMA!

Daftar sekarang: Blog Malaysia [Blogger's Meeting Point]

Malaysia Boleh!

lin_cute said...

teringat zaman bersanding dulu....ghindu ar plak...ahaks...leh gitu..hehe