Tuesday, October 27, 2009

Hari Minggu pun kejooo....

malas nak citer... yg pastinya hari minggu tak pat nak bangun lewat.. hehehehhe... gerammmm jee...






aikkk.. gambo makan pun nak amik..???
bukan gambo tengah makan..
tapi gambo food yg penuh satu meja.. hahahaa..
beselah.. selera gajahhhh.. :p





so far.. seronok bengkel ni... penceramah adalah penyelaras program INTAN.. besss.. tak caye.. korang try la jemput dia bagi ceramah.. ada grouping.. nyanyi.. berlakon.. seme ada.. kiranya dah cukup pakej kalau korang ada keinginan nak masuk AF.. heheheh.. aku bagi 4.5* dari 5* ... hehehe..

eh.. lupa lak nak eboh kat sini.. group kami dapat group terbaik yeeee... heheheh.. besss.. bess.. dapat cekelat ngan kismis dari iran.. :)

6 comments:

~aSHa~ said...

patut la mcm kenal...masa mula2 tgk gambo tu...mmg dia tu best dan baik sgt orgnye..walau berpangkat tinggi..dia tu low profile...

::Mamalyna:: said...

sape wei...yg gambo perempuan first tue ker...

.:fyzz:. said...

wah bestnya berkursus..aku nih dh masuk thn kedua tak pi kusus.hhuhuhu..:(

Echa said...

aku dah agak.. zidah mesti kenal.. dia memang sangat low profile... besss.. selamba badakkk je.. heehhe

ije.. gambo yg sorang tu... dia penceramah dari intan..

pijot.. ko mintak la kursus.. mintak kat sabah ke.. jenjalan sekali..heheh

..nOj.. said...

1. KHIMAT tu maksud ape???

2. gambo no.3... sungguh bos beso ko neh... org lain seme berdiri ko sorg duduk...

Echa said...

KHIMAT Tu.. salah otel.. sengal.. KHIDMAT sebenarnya. hehehe..

aku memang bos besoooooo.. heheheheh...