Wednesday, October 14, 2009

Promosi!

dah lama aku tak bukak promosi online kat blog ni.. hehehe.. cam bagussss je ayat.. cam aku yg buat promosi plak.. sbgai duta tak berbayar... (surat lantikan pun takde).. aku nak war warkan promosi jusco... mari la kita bersoping.. (aku terkecuali.. bulan ni takde soping.. sampai gaji bulan depan yeeeee.. ) :)

7 comments:

~aSHa~ said...

UHUHUHHU disini takde...

Echa said...

nanti aku try cari apa yg ada kat intim tu ek.. hehehehe

.:fyzz:. said...

yuhuuu di sini pun takde gak..tpi kan aku suka la suping kt jusco..mmg harga berpatutan..dulu rajin pi jusco maluri..msa di penang rajin pi kt penang..tpi kt kedah tadop..huhuh

Echa said...

nanti aku ingat nak buat ketas keje la... nak suh derang buat jj kat kedah satu.. kat intim tu satu...korang tunggu ajelah ek.. huhuhu.. cam besar jek pangkat aku kan??

zh-ena said...

woooooo blh terjah nie

Miela77 said...

Salam..meh join Miela77 Aksi Di Aidilfitri Contest..tgl 2 hari je lg..hadiah menarik..jom join..

Echa said...

zh- terjah je bole ar... tapi tak bes la nak jamu mata jeeee.. sekurang kurang nya mesti 'terjamu duit'.. tak bleyy.. tak bleee.. hehehe

miela.. takde aksi yg senonoh la miela.. seme takde pandang kamera.. segan je nak masuk.. hahahahah