Wednesday, February 6, 2013

Keindahan Pulau Pangkor

Sejukkan kemarahan dengan keindahan alam ciptaan Allah ni... 

Subhanallahhhhh.. :)
Apa yg jadi ada hikmahnya kan... 

At least aku dapat merasa keindahan Pulau Pangkor ni... 
Cantik sangatttttt... 
Masa ni pemandangan waktu pagi... dalam jam 7.30pg camtu
En somi ajak g cari sarapan... 
Kebetulan mmg ada sewa moto je kat sana.. 
Senang.. mudah.. cepat.. dan
Agak membahayakan je keadaan moto tu.. hahahahaha
Tenang je suasana kat situ.. 
Kami sarapan bebetul dekat kedai makan depan dengan
Sign board Kota Belanda ni... :)
Rasanya mmg ni je pun kedai makan yg ada kot.. 
Ramai kat kedai ni... penduduk tetap dan pelancong pun ada... 
So, yang paling special kat kedai tu adalah...

*
*
*
*

Roti Tampal
Perghhhh.. gile ko... 
Mmg Terbaek okkkkkk.. 
Telur Goyang lagi.. ahahahahaha... 
Sudah je sarapan.. kami pusing pusing sekejap kawasan situ.. 
Tuk info.. 

Kami stay di Pasir Bongek :)
Homestay je.. 

Homestay dia sebenarnya rumah dua tingkat.. 
Cam taman... rasanya sekitar tu pun mmg banyak dijadikan homestay... 

Citer sal homestay ni akan aku buat satu entry lagi... 
Nanti aku share info kat situ ye... 

7 comments:

Nana said...

eh kau g sama izan ke hehe sama plak entry pangkor

Echa said...

hahahahaha.. macam p sesame kan..

tak ar.. aku p dulu... masa thaipusam tu... izan p masa hari wilayah...

♥cikmOt♥ said...

terbaiklah...muat ko naik moto tu 4 beranak...hehehe

Echa said...

haahahaha.. mesti ada yg ingat aku duduk bahagian besi tu kan.. masa bergambo aku letak seme kat depan... masa berjalan... idok le... se depan.. se blakang.. hahahahah.. muatt. muatttt.. :p

NenetPenne (NP) said...

semalam rasanya ada satu entry tak dapat baca..bila bukak, katanya opss sorry the entry yang u nak tu tak ada... ni ke entry nya?

Ya ALya said...

terkeliru jap,rasanyer takde pasir bongek.....pasir bogak kan......

Echa said...

Hehhhehhhhe...yeke...maaf....saya pun konpius gak ni....kalau saya silap..mohon la.dimaafkan......