Tuesday, January 13, 2015

Spa Villa Felda Residence Hot Spring Sungkai Perak

Ni aktiviti hari terakhir kat situ.
Lepas settle seme keje. baru buat seme ni. 

Kami (aku ngan peg. aku ) p spa uolssss. hahahahah
Ni kawasan spa dia.. cantik jugak.
Cuma sunyi. kawasan mmg berjaga la.. kemas. cuma nyamuk banyak sket. hahahah

Ok. Lupa. Untuk spa ni. 
Kami tak p walk in.
Better la book dulu.. cam kitaorang aritu.. just p reception dan bgtau je nak book spa for 2
So, pepandai la dia uruskan.
Atas ni adalah bilik tempat spa kitaorg aritu.
Ada bilik single. 
Ada bilik tuk berdua. bole  la korang pilih.
So, ini bilik tuk kami. bilik tuk berdua.
sekali jalan la urut. x tunggu. means dua tukang urut sekali
Aku sertakan sekali pakej spa 
Tp 2014 nye  la. hehehehhe.
Kami amik urut 1 badan. dalam RM90 kalau tak silap.
Nak review tukang urut. ok. 
Urut ni urut kampung la. kuar seme angin angin. tp bukan dari aku.
Dari tukang urut. kesian rasa sbb dia urut badan mak mak camni.
lemak banyak seme kan.. ishhh.. pastu tak pandai kuar angin sendiri plak tuh. hehehehe
Ni la yg urut kita aritu.. bes dia urut. mekasey makcik.
kita ada la hulur tips sket sebagai tanda terima kasih kat dia. :)

nanti korang try la spa dia k. 
tp mmg kena booked dulu. sbb tukang urutnya bukan stay di situ sahaja.
Mmg didatangkan khas tuk mengurut. :)
Sekian, terima kasih.

1 comment:

Zunainah Selamat said...

hai ecar.. lama tak blog walking.. tmpt ni dekat dengan training center statistik. blom berkesempatan lg nk berlibur disana.. ;)