Monday, January 12, 2015

Palm Mall Seremban

Ada soping baru uol's. 

Palm Mall Seremban.. bebetul bersebelahan ke.. belakang dengan KPJ Seremban.

Ok la.. Uol's yang dah tau tu.. tp iols baru nak jejak kaki aritu.

Ni kesah tahun 2014 aritu.. hehehehe.. lama dah. kan aritu mmg 'berkabung' blog.
tahun 2015 azam nak aktif balik.. so, kita cite la tahun 2015.

Kebetulan en somi ada keje kat area situ. jadi dia dropkan bini dan anak-anak kat sini.

Beso jugak la.. management baru.. sebelum ni rasanya bangunan ni cam terbiar sikit.

Dekat je ngan haiwey ni.. 

Xyah citer pepanjang la.. ape ada dalam bangunan ni?? 

Mall ni besar ok. tp masih ada lagi kedai yang kosong. tenant pun tak banyak. 

Cuma masuk je pintu utama.. mata korang mesti akan terpandang Pandora. hahahahha
Ada pandora okeh. Aku tak masuk. sbb biasa sales dia agak kerek di situ. pandang org cam takde duit.
Tp mmg takde pun. jd jangan buat pasal. aku pusing je belah kiri.

Banyak tingkat jugak. 3 kot. x ingat. Tp ada la JCO.. ada memacam la kedai makan fast food dalam ni.. 

Ada jugak Toys R Us uolsss. hahahahaha. 
X masuk jugak. kalau setakat nak tengok tengok buat undang tangisan anak.. baik xyah kan.
Kita ukur baju di badan sendiri la kan. Jadi, kita pusing pusing lagik. 

Singgah JCO je lepak2 ngan budak2 

Then.. pusing2 dari atas ke bawah.. atas ke bawah.. 
Nampak Vincci.
Ada sale. RM20 je sandal bawah ni. 
Pusing2 lagik.. 
Ada la Brand Outlet.. ada The Body Shop.. ala.. stendet soping mall la.. 

Macam2 seme ada.. So far ok la.. 
kalau kata nak jalan2 window shopping sini.. ok. 

Ada GSC kalau tak silap. ada Baskin Robbin.. Cuma sunyi la sket level atas atas tu.. 
Sbb banyak lagi lot yang kosong kan.. kalau korang google Palm Mall ni.. 
Siap ada lagik citer Palm Mall Berhantu. Hantu ni rasanya seme tempat pun ada uols. 
Nampak tak nampak je kan.. Mahkluk Allah juga.. 

Last but not least.. kiranya kalau nak borong Pandora.. dah ada port paling dekat la pasnih.. hehehhehehe.. 




2 comments:

Cik Puan Eka said...

Kite pon dah pegi beberapa kali ke Palm Mall ni kalu balik umah mertua.

Tapi kan kak, tandas dia takde cermin. Hihihihhhhh dari situ la org sebut tu. Kita masa pegi tu dah dgr org cite. ehh kebetulan rasa nak terkucil. Nak masuk tandas, sunyi sepi. Kita sorang jer. Meremanggg. Nak 2 tengok tandas takde cermin. cepat2 lari keluar hahaha.

somi pun tnye npe lari. Rupanya die pon sorg dlm tandas, cpt2 kluar gak hahahahahaha

AYuNG said...

banyak kedai yg ada kat tempat len ada kat palm mall...

kira okeh la kn..
=)