Wednesday, September 25, 2013

Episod Terakhir Cinta Jannah

Cinta Jannah dah pun berakhir... kan??.. semalam last episod 24... 

Cam sekejap sangat kan cerita ni... jujurnya.. tak sangat mengikuti... jenis kalau dah tertengok.. so.. tengok je la sampai habis... tp kalau terlupa.. mmg tak tgok pun.. hehehehhe.. 

Cuma pagi ni td.. dengar Hot.FM... mmg menceritakan sal episod terakhir Drama Cinta Jannah ni... 

Katanya ramai yg tak puas ati sbb endingnya camtu... 

Secara jujurnya... mmg tak tengok pun semalam episod akhir tu.. sbb ada bengkel sampai jam 6... balik dari bengkel dah jam 7.. sampai rumah dah mmg sah sah malam... dah selesai pun cerita tu.. hehehehhehe... 

Dalam radio tu... ramai yang tak puas ati katanya sbb ending tu simple sangat.. lebih kepada cerita Jannah dan Airil... tp family Jannah.. kakak.. dan ibu bapa dia cam takde kesudahan... 

Dan ada jugak yang harap ada Cinta Jannah Part 2.. hehehehhee... 

Kat office mmg tak dapat la nak layan tonton ke.. apa ke... 

So, mgkin balik keje nanti boleh layan kat rumah.. untuk episode terakhir ni.. 

Sbb katanya hanya selepas 9 tahun baru berjumpa? Marah penonton sbb Jannah yang banyak berkorban.. dan nape Airil tak cari Jannah dalam masa 9 tahun tu.. ??? heheheheheh.. 

Apapun... saya mmg suka gile tgok Jannah tu.. yang mana Nelydia Senrose pegang watak Jannah tu.. suka cara kebudak budakan dia dalam drama tu.. Airil plak.. ensem ok.. mak ahkak pun suka muke jambu si Airil ni.. tp cam kaku je sket.. hehehehehhe... 

Xpe.. kita layan nanti balik keje.. :)

Mgkin boleh tengok melalui www.tonton.com.my ataupun malay-movie.blogspot.com
pun boleeeeee.. :)

1 comment:

Rose Azadir said...

Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com . Saya follow sis n kalau sudi follow la saya balik yer…