Thursday, July 5, 2012

Cooler Bag dan Ice Pack Autumnz dari E-MumShop

Baru baru ni.. saya telah melabur tuk masa depan.. :p

Membeli online sahaja.. 

Antaranya ialah COOLER BAG dan ICE PACK brand AUTUMNZ
Beli haritu sbgai persediaan nak bawa EBM dari Johor ke Melaka... 
Mmg kena bersedia awal.. penting kan.. perjalanan bukan sekejap... 
dan .. apa yang kita nak bawa tu pun.. sangat berharga.. :) 
Saya beli dari E-MumShop (FB) dengan harga yang sangat berpatuttan... 
Cuma mgkin setiap 'kedai' online ni... harga dia berbeza... 
dan harga postage juga berbeza... 
Ada yang mahal barangnya.. postage nya murah.. 
Dan sebaliknya.. 
Pepandai la buat pilihan ye.. 
Apa yang pasti.. 
Servis yang sangat memuaskan... sbb
Penghantaran sangat sangat cepat.. Puas ati ok.. 

melalui Web pun bole.. http://e-mumshop.com/

Try la mana tau ada yang berkenan...:)

3 comments:

Nana said...

rindu plak zaman2 cooler bag aku haha
aritu kemas umah jumpe ice pack
zaman 4 tahun sudah punye
dah gelembung paket tu haha
aku takut nak pecahkan
entah apa ada dalam tu

Echa said...

Nana..ce pecahkan....mana tau gel tu bertukar jd.mutiara weh...hehehheheeh..

Echa said...
This comment has been removed by the author.