Wednesday, November 2, 2011

Mari Beli Barang Online

Aku adalah sangat rajin membeli barang online.. 
Termasuk la barang makanan.. 

Ramai kengkawan aku pun adalah peniaga makanan.. 
Ada jugak yg meniaga bukan barang makanan.. 
Sape yang nak merasa crispy coco.. kek batik.. kek cekelat.. 
cheese kek.. ntah apa lagi dia jual.. banyak sangat.. 
Korang ble pegi kat blog cam yg kat atas tu.. 
ataupun FB dia.. 
Puan Ann 
Sape berminat nak beli blouse muslimah.. boleh ke FB 
Norhamidah Abd Aziz
Siapa yang nak merasa Mini Choc Cake.. Muffin.. Triffles.. boleh ke FB
Robitah Hanum Abdul Khalin / Azizul Hakim Muhammad
Time hujan hujan ni.. memang sedap kalau ada kudapan.. 
Korang boleh order Popia Crabstick ni kat FB jugak.. 
Ejan Mamalyna's Frozen
Kalau nak kunyah kunyah masa tengok tb.. 
Korang ble order pada blogger glamer.. 
Cikgeligeli..

Ataupun FB dia
Nowa Miyabi.. 
Artis dia ni.. orderlah... 
Kalau teringin nak makan apam polkadot.. korang pun bleh jugak order kat FB juga..
Apam Polkadot 
(penang mariii.. ) 
hehehehhe 
dia ada jugak amik tempahan kuih raya... :)

Aku suka tengok kengkawan meniaga... 
Dan tak salah aku sokong perniagaan kengkawan.. 
Aku share ngan sesiapa yang nak buat order secara online ni.. 
Sbb aku memang dah beli dan rasa makanan ni.. 
PUAS HATI.. 

1 comment:

::Mamalyna:: said...

tq wei coz sudi promo bisnes kami