Monday, June 29, 2009

Contest Aksi Tido..

cek..

Memula tadi tengok member aku ije menang contest teka umur yg aku pun ada join aritu.. alhamdulillah.. rezeki lyna.. tahniah ije... besnyer dapat jam baru kan.. hehehe... tetiba godek kat blog ni , tengok entry dia.. terkejut aku! nape????? ha.. jengah kat sni.. http://bigboy-uzma.blogspot.com/2009/06/pemenang-contest-aksi-menarik.html

dua tiga kali aku cek.. btol ke...??? cam tak caye.. sbb aritu memang aku dah bole agak.. aqeef tak menang kot... hehehe.. lagipun vote tuk dia tak banyak...

dan... alhamdulillah.. tak sangka, aqeef menang naib juara... yg juara tu ialah anak kak mimi... memang dah agak.. cara anak dia tido memang unik... beh ar... anak dssjune jugak yg menang.. hahahha.. bangga jap... chaiyyokkk!!


apa pun, tima kasih pada semua yg mengundi B0023 for Aqeef aritu... kengkawan dssjune seme... kengkawan kepada kengkawan dssjune... kengkawan kepada kengkawan dssjune nyer kengkawan.. :p... tqvm... suke pulak rasanya... tetiba jek suke.. :)

yg bes nyer kalau pasan, no dedua kontesten (cehh.. kontesten konon.. haha).. hampir serupa... 23/32.. kan?? kan?? terbalikkan je... dan yg paling penting... dedua anak dssjune... sila tepuk tangan beramai ramai... :p

12 comments:

.:Iz-AnN (",):. said...

tahniah sya...tak sabar nak tau apa adiah yang menanti anda...tak sesia ko ek...

Mama Lyna said...

tahniah dari aku...n tq coz wish kat aku jugak...

Echa said...

tak sesia aku suh ko vote kan??? hahahaha... beselah wei.. saper lagi aku nak suh.. korang korang ajelah yg aku ada... :( ayat tagih simpati sket.. hehehe...

ije... tahniah jugak.. meh kita masuk kontes lagi.. mana tau.. ada rezeki lagi nak menang.. heehe

*Miss Geli^ said...

tahniah la ye

aritu ckp kalu tolong undi, dapat hadiah kongsi kan? berupa wang ringgit kan??

nanti ym la mintak no akaun saye ye
hahhaha

Echa said...

erkk.. ye ke wei... uwang ringgit ke wei?? heheeh.. jangan kata uwang ringgit.. tapi kena tunggu ko lepas labour room dulu la wei.. heehhe

~aSHa~ said...

wei ecah sori tak sempat..bukan ke tarikh tutup nye bulan 7..uhuksss...ada salah lagi ttg tarikh ke...ku ingat sempat nak vote kan selepas abis event aku tu...

Echa said...

takpelah zidah... niat ko pun dia dah kira voting dah tu... hehehe.. aku pham ko sibuk ngan capam.. takpe.. takpe.. banyak lagi contest aku nak masuk ni..

Momma Mia said...

Tahniah Aqeef!
Nasib baik ade pelampung bleh tido kan? suke tengok asksi aqeef. To momma aqeef slamat berkenalan!.

Echa said...

tq momma mia... tak sangka gambar ni terpilih... hehehhe... selamat berkenalan jugaaa...

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

tahniah! tahnih! kita menang kan

Echa said...

hehehe.. tak sangka la aqeef menang jugak.. ingatkan takde no dua.. banyak kezutan la katanya...

.:fyzz:. said...

tahniah aqeef..jdi naib juara lagi...cayalah